Storno biztosítás – Megéri megkötni!

Sokan nem kötnek storno biztosítást, ami nagy hiba, hiszen bármi közbe jöhet, aminek következtében a régóta várt utazást kénytelen lemondani. Sajnos az élményről lemarad, azonban a storno biztosításnak köszönhetően a pénze megmarad.

Storno biztosítás – Senki sem szeretné elveszíteni az utazásra befizetett pénzét. Bizonyos esetekben valami közbe jön, így kénytelen lemondani az utazást. Ez ellen kiváló megoldást nyújt a storno biztosítás. A storno biztosítás kapcsán érdemes tisztában lenni vele, hogy csak nyomós indok esetén térít. Tehát, ha azért nem tud részt venni az utazáson, mert a főnöke nem engedi el szabadságra. Ez nem számít biztosítási eseménynek, így ne is számítson arra, hogy a biztosító téríti a befizetett összeget. Ellenben, ha megbetegszik vagy balesetet szenved vagy, ha közeli hozzátartozójával történik ez, akkor a biztosító térít. Viszont fontos, hogy a betegség nem állhat fenn az utazásra való jelentkezéskor. A storno biztosítás segítségével a pénz nem fog elveszni, így, ha biztosra akar menni, akkor érdemes storno biztosítást kötni.

A storno biztosítás abban az esetben is megoldást jelent, ha az utazást váratlanul meg kell szakítani. Ekkor a meghiúsult utazás minden napja után kompenzáció jár. Nem csak szervezett út esetében, hanem utazási iroda által szervezett utak esetében is köthet storno biztosítást. Ebben az esetben viszont fontos, hogy az utazás lefoglalásakor kösse meg a storno biztosítást. Ha szeretne bővebb információkat szerezni a storno biztosítást illetően, akkor érdemes ellátogatni az axa-assistance.hu weboldalra és megtekinteni feltételeket és a számtalan hasznos információt! Bővebb információkért érdemes ellátogatni az axa-assistance.hu weboldalra és tájékozódni!


hunprobalazs