Strandzászló, beach flag

A strandzászlók között kétféle típust különböztetünk meg alapanyaguk szerint. Az egyszerű, hajlított alumínium csövekből álló zászlórúd inkább beltéri rendezvényekre alkalmas, dekor zászlónak is nevezik. A zászló talpa hagyományos lemeztalp. Kedvező ára miatt hódít.

[adsense_id=”1″]

Professzionálisabb megoldást kínál a hajlítható, üvegszál szerkezetű zászlórúd. Ilyen rudakból és formára varrott zászlókból állnak a legnépszerűbb strandzászlók. Mivel a rúd hajlékony és felveszi a strandzászlóra varrt bújtató formáját, így ez nyújtja a legesztétikusabb megoldást. Nem fordulhat elő az, mint a merev rudas megoldásnál, hogy a zászló és a rúd formája nem teljesen azonos. A rugalmas felépítésnek hála a beach flag mindig feszes, gyűrődésmentes reklámfelületet biztosít.

A laikus szemlélő nem veszi észre, hogy mely típussal áll szemben, mivel a zászló eltakarja a zászlórudat, de szakavatott szemek kiszúrják a merev rúdból készült strandzászló tökéletlenségeit.

Strandzászló

Strandzászló

A strandzászlókhoz különböző típusú zászlótalpakat lehet választani. Ez lehet egyszerű acél lemeztalp, mely 35×35 cm méretű és nagyjából 5 kg súlyú. A talp súlya biztosítja a zászló stabilitását. A keresztalakban szétnyitható talp 80×80 cm méretű és végeit még sátorcövekkel is le lehet rögzíteni. Nagy mérete miatt stabil zászlótartó megoldás. A földbe leszúrható kivitelt, olyan helyszíneken érdemes alkalmazni, ahol a talaj kötött, vagyis nem olyan laza, hogy a szél kifordítsa a strandzászlót a földből.

A zászló anyaga 110gr / m2 súlyú hurkolt poliészter. A nyomat hátoldalon tükörben látszik, így mindkét oldalról látható a fotóminőségű grafika. A kültéri nyomtatási eljárásnak hála, jól bírja az UV sugárzást és a szelet. Jellemzően 60 km / órás szelet még roncsolódás nélkül elvisel, de érdemes a hosszú élettartam érdekében ilyenkor szétszedni a zászlót. A strandzászlóhoz készült nyomat tisztítása könnyen megoldható. Mosózsákban, 30 Celsius fokon, szintetikus mosószerrel, kímélő programmal, mosógépben mosható.

Egy jól átgondolt grafikával a strandzászló az egyik legjobb figyelemfelkeltő reklámeszköz.


hunprobalazs