Stúdióbérlés a legjobbaknak, a legjobbaktól

A Nortyx Audio hangstúdió a legjobb hely, ha a célod egy olyan hanganyag elkészítése, ami leveszi a lábáról a hallgatóságot. Biztosan Te sem hallgatsz meg olyan zenét szívesen, amit például otthoni körülmények között vettek fel, amiből hiányzik az élet. Ezt saját hallgatóságodtól sem várhatod el. Felszerelt, magas technikai elvárásokat is kielégítő stúdiónk ellenben remek választás.

[adsense_id=”1″]

A stúdióbérlés során olyan helyen veheted fel a zenét, ahol a felszerelésen kívül, a szolgáltatások tárházából is válogathatsz. Ha mellettünk voksolsz a prémium minőségű hangfelvétel, valamint a rádió kompatibilis hanganyag magától értetődik. A felvételek során a keverést és masterelést digitális és analóg eszközök egyidejű használatával végezzük. Ezáltal a végeredmény nem csak digitálisan tiszta, hanem a fülnek is kellemes hangzású zene lesz. A stúdióbérlés által olyan környezetben készítheted el felvételeid, mintha a legnagyobb amerikai és angol stúdiókban lennél.

A Nortyx Audio stúdióbérlés során elfeledheted a hibákat, a kis stúdiókra jellemző minőséget és hangzást! Hangstúdiónk rendszertechnikáját nemzetközileg elismert szakemberek, tapasztalt hangmérnökök segítségével állítottuk össze, így amit csak lehetett, azt mi megvalósítottuk. A felvételekhez minőségi és márkás mikrofonokat, előfokokat, és hangkártyát biztosítunk, továbbá huszonnyolc bemeneten rögzíthetsz hangszereket úgy, hogy egyszerre több típusú mikrofont is használsz ehhez.

A nyugodt kertvárosi környezetben bérelhető Nortyx a lehető legjobb választás, ha szeretnél biztosra menni, ha a stúdióbérlés során a legjobb stúdiót akarod használni. Törj ki a sokaságból egyedülálló hangzással, olyan zenével, ami megörvendezteti a füleket, amelyet újra és újra meglehet hallgatni!


hunprobalazs