Szabaduló szoba szerte az országban

A szabadulószobák világa mindenképp egy izgalmas téma. Az ember szereti a kihívásokat és a szabadulószoba arra is jó, hogy kiszakadjunk a mindennapokból.

Szabaduló szoba számos film témája. Nem csoda, hisz az embert alapvetően foglalkoztatja, hogy ha bezárnák egy szobába, akkor mit tenne. Vajon kijutna? Elég logikusan gondolkodna? A szabaduló szoba nem csak arra jó, hogy az ember kijusson az ajtón és örüljön, hogy megcsinálta. Igazi csapat munkát igényel. A szobában ragadtaknak nem elég gyorsnak lenni és mindent átnézni. Logikusan kell gondolkodniuk és meglátni az összefüggéseket. Ha ez sikerül, akkor egyre közelebb jutnak a megoldáshoz és végül sikerülhet kijutniuk. Azt gondolod, hogy ez egy új fajta hóbort? Nagyot tévedsz, kedves barátom! A szabadulószoba ugyanis elképesztően népszerű! Méghozzá olyannyira, hogy gyakran kollégák is érkeznek és csapatépítés címen igyekeznek kiszabadulni. Ez egy felejthetetlen élmény, aminek során újfajta képességek is előjöhetnek, amiről eddig nem is tudtál!

Kijutós játékok

Persze, mindez izgalmasan hangzik, na de mi van akkor, ha minden próbálkozás hiába és egyszer csak elakad a csapat? Akkor háromnegyed órán keresztül csak állnak és nézik egymást? Természetesen nem, hisz ekkor kapnak némi útmutatást, aminek alapján már tovább lehet lépni. De, mi van akkor, ha ennek ellenére nem sikerül kiszabadulni? Nem kell megijedni, ekkor a végén ki lesz engedve a csapat, sőt, azt is megtudhatják, hogy mi az, amit nem találtak meg, milyen összefüggésekre nem sikerült rájönni. A fővárosban összesen 183 szabaduló szoba van, így bőven van miből választani, azonban nem kell a fővárosig utazni, ha valaki próbára akarja tenni magát, mivel országszerte számos szabadulószoba van, amiket az exitgames.hu weboldalon tud megtekinteni.


hunprobalazs