Szabadulószoba film van készülőben

A szabadulószobák igazán érdekes és izgalmasak, ezért egyre többen választanak szabadulószobáink közül és jönnek el barátaikkal, kollégáikkal, hiszen a szabadulószoba jó móka és csapatépítőként is megfelel. Idén egy új szabadulószoba film is készült amiben viszont láthatja a szabaduló szobák rejtélyes és izgalmas világát.

Szabadulószoba film készül amiről többet tudhat meg az exittheroom.hu weboldalra kattintva, tehát nézzen be hozzánk ha önt is érdekelné ez az izgalmas film ami a szabadulószobák világát mutatja be. Bár sem kritikusok sem a nézők nem értékelték a közelmúltban kiadott szabadulószoba filmet, úgy tűnik, hogy ez a tény nem tántorította el az alkotókat a próbálkozástól. Az Escape Room című thriller 2019. január 4-én érkezik meg az amerikai mozikba. A szereplőgárdán kívül még nem sok a tudnivaló a filmről, de a történet szerint  hat idegen érkezik egy üres helyiségbe, ahol a dolgok kicsit elfojtottak, és a tét nem csak a menekülésük, hanem a túlélés is. A kissé megszokott és sablonos sztori ellenére, a trailer meglehetősen ígéretesnek néz ki.

Új szabadulószoba film jelenik meg januárban

A filmet a fiatal Adam Robitel rendezte, aki eddig B kategóriás horrorfilmeket készített az IMDB leírása alapján. Az amerikai előadás időpontjától függetlenül messze nem biztos, hogy a film eléri a hazai mozikat, hiszen csak a két 2017-es kiadású szabadulószoba film közül is csak az egyik érkezett meg hozzánk. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni a szabaduló szoba filmről, vagy esetleg ön is ellátogatna valamelyik szabadulószobánkba, akkor keresse fel az exittheroom.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd árainkról és videókat is nézhet majd a szobáról. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran együttműködő ügyfélszolgálatunkhoz és minden kérdésére választ kap majd.


hunprobalazs