Szálanyag tárolás

Egy raktáron belül, szüksége van minden típusú terméknek, hogy a megfelelő állványon tároljuk, hisz csak így érhetjük el a biztonságot és a raktáron belüli rendezettséget.

A szálanyag tárolás sokszor gondot okoz egy raktárban. Erre kínál a Raktech Kft. egy tökéletes megoldást, a szálanyag tartó karos állványaival. Ezeken remekül és biztonságosan tárolhat könnyebb és nehezebb hosszú rakományokat, mint például csöveket vagy rudakat. A karos állványok méreteit az ügyfelek határozzák meg, egyaránt bel- és kültérre. Beltéri állványrendszereink választhatóak szürke, vérnarancs, kék és aranysárga színekben. A kültérre szánt termékeink tűzi-horganyzott bevonattal vannak ellátva, mellyel képes ellenállni az időjárási viszonyoknak. A karos állványra a termékeket kézzel (komissiózás), homlok-, toló oszlopos és oldalvillás, valamint négy-utas targoncával, esetleg daruval rakhatjuk fel. Karos állványaink előnye, hogy a szálanyagoknak akadálymentes tárolást biztosítanak.

Minden állványt a megrendelő igényei szerinti hosszúságban építünk ki, csavarmentesen, állítható szintekkel. Karos állványaink mellé rendelhetőek kiegészítőként biztonsági stiftek és karok közti keresztgerendák. A rendelés során, ügyfeleinknek nem kell attól tartania, hogy esetleg kisméretű állványokat rendelnek, mert nálunk lehetőség van a későbbiekben ezek bővítésére.  Termékeink mindegyike megfelel az Európai Unióban és Magyarországon hatályban lévő összes előírásnak és szabványnak, valamint minőségükért cégünk 5év+1év után szállítási garanciát vállal. Kérjen díjmentesen árajánlatot, ügyfélszolgálatunk szívesen áll szolgálatára. Keressen fel bennünket telefonon a 00/36/30/5355338-as számon, vagy írjon az ajanlatkeres@karosallvany.hu e-mail címünkre.


hunprobalazs