Szállás Trogir körzetében a www.szallaskeres.hu weboldalon

Napjainkban már az utazás könnyem megoldhatóvá vált és vannak olyan országok, amelyeket évről évre nagyon sokan látogatnak meg. Horvátország is ezek közé tartozik és mivel viszonylag közel van hazánkhoz, a magyar turisták is előszeretettel nyaralnak itt. Horvátországnak számos olyan pontja van, amely nagyon kedvelt a turisták körében, mint például a Trogir Riviéra.

Szállás Trogir körzetében a www.szallaskeres.hu weboldalon. Hogyha úgy döntünk, hogy meg szeretnénk látogatni ezt a csodálatos helyet, akkor érdemes időben szállást foglalni. A www.szallaskeres.hu weboldalon ezt gyorsan és egyszerűen bárki megteheti. Ha interneten foglalunk szállást, akkor fontos, hogy megbízható legyen a weboldal. Ezen az online felületen minden szállásról több kép is megtekinthető és ha az általunk kiválasztott szállásra kattintunk, akkor egy új oldalon megjelennek az ehhez kapcsolódó információk. A szállásokkal kapcsolatos leírások részletesek és minden lényeges szempontról informálódhatunk. Ilyenek például, hogy az adott szállás mennyire van közel a reptérhez, a strandhoz, éttermekhez; milyen szobák vannak és mivel vannak felszerelve, hogyan vannak berendezve; hány férőhelyes a szállás; milyen árban bérelhető ki; milyen szolgáltatások vehetők igénybe, stb. Ez nagyon fontos, hiszen ezeknek az információknak az alapján könnyel eldönthetjük, hogy melyik szállás felel meg az igényeinknek. A weboldal bal oldalán megjelenített szűrők szintén sokat segítenek a döntésben, és ha kiválasztottuk a szállás kategóriáját (apartman, vendégház, panzió, hotel, magánszállás, kemping, hostel, motel), jellegét (romantikus, hegyvidéki, vízközeli, közvetlen vízparti, wellness, családias), felszereltségét (légkondicionálás, televízió, bababarát, hűtőszekrény, wifi) és a fizetési módot (készpénz, átutalás, bankkártya, stb.), akkor csak azok a szállások jelennek meg a listán, amelyek megfelelnek az igényeinknek. Trogir egy Horvátországban található város és község , amely az Adriai-tenger partján fekszik. Valójában a város egy kisebb szigeten helyezkedik el, amelynek környékén számos csodálatos öböl található.

Számos csodálatos strandja van, amelyeket évről évre rengetegen látogatnak meg. A Medena egy páratlan strand, ahol a tenger vize kristálytiszta és a part kavicsos. Több mint 3 kilométer hosszan húzódik a part mentén és számtalan lehetőség van a kikapcsolódásra. A Pantan strand szintén említésre méltó, hiszen a város közelében található, a Pantan-folyó torkolatánál és ötszáz méter hosszan terül el a part mentén. A strandot egy sajátos környezet övezi, az északi oldalon régi malmokkal, a keleti oldalon pedig fenyőerdőkkel. Itt található Trogir egyik leghíresebb bárja a Mosquito, ahol mindenképp érdemes megkóstolni a különleges ételeket és italokat. A Mavarstica öböl a Ciovo-sziget déli oldalán található, amely szintén ideális választás azok számára, akik a természet szépségét szeretnék élvezni. Érdemes a sziget körül kirándulni, túrázni és bejárni ezt a csodálatos vidéket. Mindezek mellett ha tehetjük, látogassuk meg a Split városában található, világszerte híres Diocletianus palotát, amelyet 295-305 között építtetett Diocletianus császár. A fentiekben felsorolt helyek mellett természetesen még jó néhány olyan látnivaló van a Trogir Riviérán, ahová el lehet látogatni, ha erre járunk. Ne feledjük tehát, hogy a www.szallaskeres.hu weboldalon több szállás közül is választhatunk. Hogyha bármilyen kérdése lenne a szállásokkal kapcsolatosan, akkor hívja a +36 30 547 5769-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@szallaskeres.hu e-mail címre.


hunprobalazs