Szárzúzók számos terültre

Az ősz beköszöntével, talán a mezőgazdaságban találkozhatunk legtöbbet a szárzúzó gépekkel, ám még számos más helyen is alkalmazzák őket. Igen hasznos és sokrétű munkagépek, melyek számos terülten felhasználhatóak.

Szárzúzók széles választékával várjuk minden kedves vásárlónkat a honlapunkon. A szárzúzó gépeket három nagy csoportra oszthatjuk, melyek között megkülönböztetjük az erdészeti, a vízszintes, illetve a függőleges tengellyel ellátott szárzúzókat is. Attól eltekintve, hogy milyen konstrukcióval rendelkeznek a legtöbb esetben mind rotációs vágószerkezettel vannak felszerelve. A földművelés és az erdészet mellett alkalmazhatóak még, gyümölcsészetekben, szőlészetekben, kertészetekben, közutaknál, zöldségtermesztésben, dísznövénytermesztésben, kommunális szolgálatok elvégzésénél, és még vízgazdálkodásnál is. Amennyiben szeretne bővebb információkat megtudni róluk, akkor keressen fel bennünket a weboldalára kattintva.

A vízszintes és a függőleges tengellyel ellátott gépek abban térnek el, hogy a traktorhoz vagy a munkagéphez milyen módon történik meg a függesztés. A vízszintes tengely esetén lehet függesztett, félig függesztett, illetve vontatott kivitel. A függőleges tengellyel ellátott gépek esetén pedig megkülönböztetünk félig függesztett és függesztett gépeket. A kisebb gépek esetén 3 ponton történik a függesztés, míg a nagyobb gépeknél traktor vagy az üzemeltető gép hidraulikus alsó emelőszerkezetének vagy a vonószeméhez csatlakoztatható. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, melyet a pendakft.hu oldalára kattintva tekinthet meg. Illetve elérhetőek vagyunk még a +36 20 999 72 31-es telefonszámon is.


hunprobalazs