Széles hoverboard kínálat online!

Az airboard, vagy más néven hoverboard egy nem mindennapi elektromos jármű, amely könnyen alkalmazkodik bármilyen körülményhez. Használata is rendkívül egyszerű, akár néhány perc alatt is meg lehet tanulni közlekedni az airboarddal. Ahhoz, hogy elinduljon csak rá kell állni a deszkára, majd a megfelelő irányba kell megdönteni a testsúlyt.

Hoverboard rendkívül széles kínálata vár tehát minden kedves vásárlót a kulonlegesbolt.hu weboldalon, méghozzá rendkívül alacsony árakkal és akciókkal. A házhozszállítást cégünk 1-2 munkanap alatt megoldja ráadásul a házhozszállítás díját sem kell fizetnie. Minden airboardra cégünk 1 éves pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az Airboard A6 egy fehér színű jármű, amely most akciós áron kapható webáruházunkban. Ez az airboard rendkívüli szórakoztatást és kikapcsolódást biztosít, valamint a koordinációs képességeket is képes fejleszteni. A mini segway kanyarodni is könnyen tud, csak a jobb vagy bal lábat kell billenteni hozzá, és máris meglesz a manőver.

Ez a típusú airboard 100 kg-os terhelést bír el, minimum pedig 25 kg-al működik. A jármű maximum sebessége 17 km/h óra, tehát egyáltalán nem veszélyes. Egyszerű használatát a beépített G-szenzor teszi lehetővé. Amennyiben a továbbiakban is szeretne az airboardokról olvasni, mindenképpen érdemes fellátogatni weboldalunkat a kulonlegesbolt.hu-t, hiszen itt nemcsak a teljes airboard kínálatot találhatja meg, hanem leírást is olvashat minden termékünkről. Ha kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik termékünkről, ezt is megteheti, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36 70 249 38 39 telefonszámon, vagy akár bátran küldhet e-mailt is a hello@kulonlegesbolt.hu e-mail címre és mi azonnal visszajelzünk önnek.


hunprobalazs