Szempilla tanfolyam az ország 26 pontján

Végre lehetőség adódik egy olyan professzionális képzésen is részt venni, ami nem csak Budapesten kerül megrendezésre; a szempilla tanfolyam az ország 26 pontján biztosít minőségi képzési lehetőséget a tudásvággyal rendelkezők számára.

A műszempilla készítésének folyamatát otthoni körülmények között vagy autodidakta módon csak nagyon nehezen tudjuk elsajátítani. Nem kell aggódnunk, hiszen a szempilla tanfolyam keretein belül minden szükséges tudásanyaghoz gyorsabban és könnyebben hozzájuthatunk. A tanfolyam során megtanulhatjuk elkészíteni a tökéletes 3D műszempillát és megismerhetjük azokat a technikákat, amelyek feltétlenül szükségesek a munka során. Fontos megjegyezni, hogy a műszempilla divat is éppoly változásban van, mint a divat többi szakága. Nem csak a formák, színek és díszítsek változnak, hanem a használt eljárások is. Emiatt kiemelt jelentőséggel bír, hogy mindig naprakész tudással és ismeretanyaggal rendelkezzünk, kövessük az aktuális trendeket és lehetőség szerint frissítsük és fejlesszük a tudásunkat.

A Szempilla Akadémia képzéseiről a szempillaakademia.hu honlapon találhatunk bővebb információt. Többek között azt is megtudhatjuk, hogy a képzéseket egészen kicsi csoportokban tartják. A teljesen kezdők csupán kétfős csoportban vesznek részt, így számukra is megfelelő figyelem összpontosul. Ennek kiemelt jelentősége van, hiszen a kezdeti lépések mindenki esetében kicsit esetlenre sikerülnek, így a hibás módszerek mielőbbi kiküszöbölése létfontosságú a további fejlődés érdekében. A haladó, illetve mester kurzusokon résztvevő hallgatók részére is maximálisan három fős csoportokat alakítanak ki, így ők is kellő figyelemben részesülhetnek a munka során. Ha késztetést érzünk a tanfolyam iránt, vágjunk bele bátran!


hunprobalazs