Szennyfogó és egyéb termékek akciósan!

A szennyfogó lábtörlők szinte elengedhetetlenek minden háztartásban, pláne ha vendégek jönnek, hiszen az utcáról rengeteg koszt lehet a házba vinni a cipőkön, ilyenkor pedig nagyon hasznos, ha az ajtó előtt van egy szennyfogó lábtörlő. Webáruházunk kínálatában, a szepszonyeg.hu weboldalon több különböző szennyfogó közül is válogathat, amelyek most kedvező áron kaphatóak.

Szennyfogó akciókkal várjuk önt a szepszonyeg.hu weboldalunkon, ahol több száz különböző szennyfogó lábtörlő közül válogathat. A Zamir Zöld szennyfogó szőnyeg egy 91 cm széles lábtörlő, amely segít kizárni a szennyeződéseket otthonából. Válassza ezt a szennyfogót egy patyolat tiszta és igényes otthonért! A szennyfogó igazán modern és stílusos, ráadásul felfogja az épületekbe kerülő szennyeződéseket, így megóvhatja lakását a kosztól. A cipő talpát szinte teljesen és azonnal letakarítja, tehát igazán hatásos darab. Anyaga első osztályú, polimerből készült. A Flamingo Barna Szennyfogó Szőnyeg Lábtörlő egy igazán strapababíró szennyfogó, amely egészségügyi intézmények számára is tökéletes lehet, hiszen minimálisra csökkenti a beltérbe kerülő szennyeződések számát.

A lábtörlő anyaga polymer, 91 cm széles és első osztályú. A Ludovika Szürke Szennyfogó Szőnyeg kiváló tisztítási tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul csúszni sem csúszik, így könnyen elkerülhetőek a véletlen balesetek. A szennyeződéseket egyhamar csökkenti, a cipő talpát szinte azonnal letakarítja. Az a lábtörlő is polymerből készült és első osztályú. Amennyiben többet szeretne megtudni a szennyfogókról, mindenképpen érdemes felkeresni weboldalunkat, szepszonyeg.hu-t, és itt a teljes kínálatot is megtalálhatja. Kérdéseit is bátran felteheti nekünk, csak fel kell vennie a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@szepszonyeg.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 509 2418 telefonszámon.


hunprobalazs