Szerelmi vallomás

Szerelmet vallani valakinek az egyik legcsodálatosabb pillanat az életben. Persze az igazi ilyenkor az, hogyha az illető viszonozza is a közeledést. Sokféleképpen lehet elnyerni választottunk szívét. Az udvarlás művészetét ugyanis meg kell tanulni. A hölgyek szeretik a virágokat, a kisebb ajándékokat és a kedvességet.

[adsense_id=”1″]

A férfiak elsősorban figyelmességre és a velük való törődésre vágynak. Rendkívül sok a félénk ember, akik tartanak a szerelmi vallomás kimondásától, elszalasztják a pillanatot és így örökké bánni fogják a dolgot. Sose erőltessük a szerelmet, az ugyanis mindig két emberen múlik. Ha valakinek nem vagyunk szimpatikusak, akkor ne üldözzük a szerelmünkkel, ne zaklassuk, hanem lépjünk tovább. Előbb vagy utóbb mindenki megtalálja az igazit. Persze keresni kell, mert ha otthon ülünk ölbe tett kézzel, akkor bizony a szerelem sem fog kopogtatni az ajtónkon.

Járjunk el társaságba, ismerkedjünk, de akár felléphetünk a manapság egyre népszerűbb internetes társkereső oldalakra is. Természetesen a szerelmet nem csak megszerezni lényeges, hanem azt meg is kell tartani. Ugyanis, ha a rajongás csak az illető megszerzéséig tart, akkor bizony hamar elillan a szerelem. Legyünk figyelmesek a másikkal szemben, ne rajtuk vezessük le az agressziónkat. Ha csalódás ér minket a szerelemben, akkor könnyedén lépjünk tovább. Vegyük úgy, hogy az illető nem érdemelt meg minket, nem ő volt számunkra az igazi. Ne keseredjünk el, hamar ránk fog találni ismét a szerelem.


hunprobalazs