Szőnyegtisztítás modern és profi gépekkel

A szőnyegtisztítást cégünk ipari vizes szőnyegtisztító géppel végzi, így a foltokat, színelváltozásokat egy szempillantás alatt el tudjuk tüntetni, így a szőnyege megint úgy fog kinézni akár újkorában. Azt, hogy tökéletesen tiszta és friss legyen szőnyege csak ipari géppel lehet elérni, ezért ön hiába próbálkozik otthon vegyszerekkel kitakarítani a szőnyeget, előbb utóbb úgyis profi szőnyegtisztítókhoz kell majd fordulnia.

Szőnyegtisztítás modern és profi gépekkel kedvező áron csakis a ktakaritas.hu weboldalon elérhető. A normál porszívókkal csak a port lehet felszívni, és a vegyszerek sem segítenek úgy a szőnyegen, mint a gépi takarítás, ezért szinte elengedhetetlen, hogy időnként gépi tisztítást igényeljen. A szőnyegtisztítás akkor is ajánlott, ha nem feltétlenül tűnik koszosnak a szőnyeg, hiszen ettől függetlenül még könnyen rátelepszik a por a szőnyegre, ami eleinte nem vevődik észre, de aztán egyre porosabb lesz az a szőnyeg. Ha tartós tisztaságot szeretne elérni, akkor minden nagytakarítás alkalmával érdemes szőnyegtisztítást igényelni. A kisebb méretű szőnyegeket érdemesebb inkább szőnyegtisztítóba vinni, de a nagyobb szőnyegek tisztításáért természetesen házhoz megyünk.

Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás

A szőnyegtisztítást legtöbbször egy jó alapos porszívózással kezdjük, majd ezután elkezdjük a vizesbázisú szőnyegtisztítást a gép segítségével. Ez az egyik legfontosabb lépés, hiszen így eltüntethetjük azokat a szennyeződéseket, amiket a porszívózás során nem tudunk. Amennyiben többet szeretne megtudni a szőnyegtisztításról, mindenképpen érdemes fellátogatni weboldalunkat a ktakaritas.hu-t. Ha kérdéseket tenne fel nekünk a szőnyegtisztításról, ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@korrekttakaritas.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 70 601 88 09 telefonszámot.


hunprobalazs