Tapasztalt Budapesti jogi iroda

Budapesti jogi irodánk 20 éve folyamatosan azért dolgozik, hogy segítse ügyfeleink gazdasági tevékenységét. Cégünk más civilszervezetekkel és jogi irodákkal együtt képes megoldani a legbonyolultabb jogi vitákat, csődeljárásokat menedzsel, valamint pénzkövetelések behajtására is lehetőség van.

A budapesti jogi iroda a magyar jogi hagyományokra építkezik, de mégis egy új modern felfogással közelíti meg ügyfeleink gazdasági problémáit. Munkatársaink a jogi környezet változásait szinte azonnal képes feldolgozni, ezért jogi irodánk mindig naprakész. Jogi irodánk különböző területekén nyújt különféle szolgáltatásokat, például jogtanácsosi tevékenységeket lát el: képviselet biztosítása, beadványokat és egyéb okiratokat készít el, jogi tanácsokat és tájékoztatást ad, valamint részt vállal a jogi munka megszervezésében is. A mai világban nagy hangsúly van a pontos és kidolgozott szerződéseken, ebben is segítséget nyújt cégünk, hiszen vállalják a teljes dokumentum megfogalmazását, a szerződés előkészítését, letárgyalását és okiratba szerkesztését is.

Az adózás terén is biztosítunk szolgáltatásokat, például adótanácsadást, könyvviteli szolgáltatásokat, képviseletet adóellenőrzés során, adóigazítást az eljárás során, valamint kapcsolattartást az adóhatóságokkal is. Amennyiben érdeklődni szeretne, lehetősége van weboldalunkon visszahívást kérni egy űrlap kitöltésének segítségéve a jogiiroda.hu weboldalra kattintva. Ha pedig kérdezni szeretne, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az iroda@jogiiroda.hu e-mail címen, vagy +36 1 786 7576 telefonszámot tárcsázva, és munkatársaink minden kedves ügyfél és érdeklődő azonnali rendelkezésére állnak. Válassza jogi irodánkat a biztonságos és hatékony jogi eljárásokért!


hunprobalazs