Tarts be a leánybúcsú szervezés alapszabályait!

Az első és egyben legfontosabb szabály, hogy a buli még csak véletlenül se ne az esküvő előtti napon legyen! Az teljesen mindegy, mit mondanak az amerikai romantikus filmek, az esküvő előtti napon leánybúcsút tartani egyáltalán nem szerencsés dolog, senki sem szeretne másnaposan, de akár még csak karikás szemekkel sem az ünnepségre érkezni, nem hogy az oltár elé állni. Arról már nem is beszélve, hogy ilyenkor a legtöbb menyasszonyon már túl nagy a nyomás, nem tudja magát elengedni. A legjobb, ha a leánybúcsút a menyegző előtt egy tartjátok meg-két héttel korábban.

[adsense_id=”1″]

Ha igazán jó bulit akarsz szervezni, akkor csak óvatosan a vendéglistával, hiszen a nagy bulinak nem feltétlenül követelménye, hogy sokan is legyetek. Érdemes csak a közeli barátokat meghívni, akikkel a menyasszony tényleg jól érzi magát, avagy a távoli ismerősöknek,munkatársaknak, akik mellett a menyasszony feszélyezett lehet, ne hívd meg!

Vannak érdekes pillanatai egy lánybúcsúnak, hiszen a lényeg épp az, hogy a menyasszony kicsit kiszakadjon a szervezés okozta stresszből, és lazíthasson, de azért ne hozd kellemetlen helyzetbe. Van, aki szerint vicces az óvszer árulása az utcán, de van aki kifejezetten feszengene tőle, sőt a vetkőző táncos is csak nagyon kevés lánynak jön be. A legjobb, amit tehetsz, hogy még jóval a buli előtt elkezdesz puhatolózni, vagy akár konkrétan rá is kérdezhetsz a menyasszonynál, hogy Ő mit szeretne.

Ha már kiderítetted, hogy mi az ami tetszene a menyasszonynak, akkor aztán készülhetsz mókás, kicsit őrölt játékokkal, melyek a leánybúcsú részei, és amelyek igazán jól jöhetnek akkor is, ha be kell indítani a bulit, sőt akkor is, ha a társaság néhány tagja nem ismeri egymást. Természetesen ezeknek nem kell mindenképp erotikus töltetűeknek lenniük, ne alázzák meg a menyasszonyt. Remek játék például egy szerelmes levél írása meghatározott, oda nem illő szavakkal, mint a harapófogó, a virágcserép…


hunprobalazs