Távfelügyelet, hogy otthonát mindig biztonságban tudja!

Ne bízza a véletlenre a dolgot, legyen résen és védje meg otthonát! Sokan sajnos már csak akkor kapkodnak, amikor megtörtént a baj, hiszen még nem éltek át egy betörést, addig talán a védelem is feleslegesnek tűnhet. Napjainkban viszont, amikor egyre több betörésről, egyre kifinomultabb módszerekről lehet hallani, akkor érdemes időben cselekedni és kivédeni az esetleges behatolást. Cégünk pontosan ebben lesz segítségére a lakásriasztó rendszerek kiépítése, a távfelügyelet által!

[adsense_id=”1″]

Ma már nem jelent hatalmas befektetést egy megfelelő, modern rendszer kiépítése, nem kell több százezres tételekre gondolnia, ha szeretné biztonságban tudni otthonát, hiszen igazán kedvező feltételek mellett juthat hozzá az Elektronika Vonala Vagyonvédelem által az ország minden pontján az optimális biztonságtechnikához. Amennyiben mellettünk dönt és igénybe veszi a távfelügyelet szolgáltatásunkat, a lakásriasztó rendszer, mely rendelkezik MABISZ minősítéssel, azaz elfogadják a biztosító társaságok is, mindössze nulla forintért lehet az Öné!

Távfelügyelet

Távfelügyelet

Az alaposan és precízen kiépített lakásriasztó és a távfelügyelet által végre biztonságban tudhatja otthonát, illetve családját, értékeit. A rendszer teljes körű védelmet nyújt, elriassza a gaztettől a legtöbb betörőt, illetve baj esetén azonnal jelez. A távfelügyelet által pedig akkor is teljesen nyugodt lehet, ha huzamosabb ideig nem tartózkodik otthonában, hiszen a lakása akkor is védve lesz a behatolástól, avagy mi azonnal kiszállunk, ha a riasztó jelez!

Forduljon hozzánk bizalommal és válassza a legjobb, a valóban profi lakásriasztó rendszereket, illetve kérje mellé távfelügyelet szolgáltatásunkat, hogy otthonát mindig és minden körülmény között biztonságban tudhassa! Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem várja a lehető legkedvezőbb árakkal az ország egész területén teljes körű lefedettséggel!


hunprobalazs