Tegye próbára magát vezető pozícióban egy óceánjárón!

Ha olyan munkát keres, ami jól fizet, ami által végre félre tehet annyi pénzt, amiből vehet egy új autót, egy lakást, amiből berendezheti házát, akkor a hajós munka az, amit keres! Természetesen a hajón kemény a munka, bírni kell terhet és meg kell felelni komoly kritériumoknak is. Amennyiben viszont eleget tesz az elvárásoknak, akkor munka közben eljuthat a világ legszebb tájaira, a legnagyobb óceánokon utazhat luxus körülmények között.

[adsense_id=”1″]

A Crew Agancy által adottak a vezető pozíciók a Silver Discoverer óceánjáró hajón. Érdemes tudni, hogy nem egy átlagos hajóról van szó, hanem egy olyan különleges, rendhagyó luxus hajóról, ami eljut a Csendes-óceán legeldugottabb pontjaira is. Érdekesség továbbá, hogy a hajófenék üvegből készült, avagy az utasok és persze a személyzet is a fedélzetről láthatja azt, ami a víz alatt rejlik. Az a munka tehát, amit a Silver Discoverer kínál nem csak állást ad, de életre szóló élményekkel is megajándékozza egyben.

A vezető pozíciók között a Silver Discoverer óceánjáró hajón adott a hotel manager, az executive chef, a purser, valamint a restaurant manager. A főbb elvárás minden pozícióban egyaránt a kifogástalan angol nyelvtudás írásban és szóban, a szakmai tapasztalat, illetve a szakmai képesítés megléte az adott területen. Amit mi tudunk kínálni az a kimagasló bérezés, a négy vagy hat hónapos szerződés, és a kiutazási költségek megtérítése. A szállás és az ellátás az óceánjáró hajón természetesen biztosított.

Keresse fel irodánk, azaz a Crew Agency honlapját, ahol máris megismerheti a pontos részleteket, ahol máris megtudhatja, hogy a vezető pozíciók a Silver Discoverer óceánjáró hajón tulajdonképpen mit kérnek és mit adnak! Csupán a szakmai önéletrajzát kell elküldenie e-mail címünkre és máris felvesszük Önnel a kapcsolatot.


hunprobalazs