Természetes csomagoló fólia

Szerencsére ma már egyre több tudatos vásárló van és szerencsére egyre több cég is figyelmet fordít a természetes és környezetbarát megoldásoknak. Mint tudjuk, a megtermelt szemét problémája komoly kihívások elé állítja az emberiséget. A szemét kezelés rengetegpénzt emészt fel, az égetésük viszont még nagyobb környezeti terhelést idéz elő.

A szeméttermelődés egyik felelős területe a csomagolástechnika. Szerencsére ma már létezik olyan megoldás, ami segít visszaszorítani a megtermelt szemét mennyiségét; ez a modern természetes alapanyagokból készült csomagoló fólia. Ilyen jellegű terméket Magyarországon kizárólag az Ugrinpack-Erdősi kft. állít elő.

A természetes csomagoló fólia anyagát az úgynevezett politejsav biztosítja, illetve a hagyományos papír. Ennek köszönhetően az ilyen csomagoló fólia teljes egészében lebomlik, azaz tökéletesen komposztálható. Az így készült anyagok előállítása során nem használnak sem etilacetátot, sem izocianát tartalmú ragasztót, tehát az előállítás folyamatában sem kell mértékadó természeti terheléssel számolni. Mindezek ismeretében a Ugrinpack-Erdősi kft. csomagoló fóliái megfelelnek mindennemű természetvédelmi elvárásnak.

Fontos tudni, hogy ezek a csomagolóanyag rendkívül jól alakíthatók a saját igények szerint. A gyártás mindig a célnak leginkább megfelelő paraméterek szerint történik; ennek köszönhetően az előállított termék nem csak tökéletes minőséget és környezetbarát gyártási technológiát képvisel, hanem gazdaságos befektetést is. Mindezek fényében bátran kijelenthető, hogy a speciális környezetkímélő csomagoló fólia a hagyományos megoldások kihívója. Ha Önnek minőségi csomagolóanyagra van szüksége, tegyen egy próbát az Ugrinpack-Erdősi kft. termékeivel!


hunprobalazs