Thaiföld utazás – kulturális és gasztronómiai sokk

Mindig nagyon érdekes, amikor valaki egy, a sajátjától teljesen eltérő kultúrával ismerkedik meg. Ha Thaiföldre szeretne utazni, akkor a legjobb tanács, amit adhatunk, hogy járjon nyitott szemmel és tegye félre előítéleteit! Higgye el, életre szóló élményben lesz része!

Thaiföld utazás – Valószínűleg senkinek nem okozunk meglepetést azzal, ha azt mondjuk, Thaiföld a miénktől teljesen különböző ország. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem éri meg ide ellátogatni! Sőt, pont ez teszi izgalmassá, hogy annyira más. A többség csodaszép tengerpartjairól ismeri Thaiföldet, ami igaz is, hiszen az ország bővelkedik a természeti látnivalókban. Rengeteg sportolási lehetőségre van lehetőség, amit semmiképp nem érdemes kihagyni, az a búvárkodás. Az európaiak számára kész kulturális sokk Thaiföld, egy teljesen új kultúrával ismerkedik meg az ember a maga szépségeivel és kevésbé impozáns arcával. Nem csak a vidék és a tengerpart nyújt izgalmas látványt és számtalan kalandot, hanem a városok is, különösen Bangkok.

Thaiföldön érdemes kipróbálni a helyi finomságokat. Ha nem is számít nagy ínyencnek, a mangót akkor is ajánljuk megkóstolásra. Meg fog döbbenni, hogy mennyivel élénkebb íze van a Thaiföldön kapható mangónak, mint azoknak, amit itthon tud megkóstolni. Furcsán hangozhat, de a shakek-et sem szabad kihagyni, mivel ezek is csodaszámba mennek ízvilág tekintetében. A rákokat sem érdemes kihagyni, különösen, hogy a hazai árakhoz képest gyakorlatilag fillérekért lehet hozzájutni, továbbá az íze is csodálatos. Thaiföld tehát csodálatos, erről azonban érdemes saját szemével megbizonyosodni. Ehhez azt javasoljuk, hogy látogasson el az invia.hu weboldalra és tekintse meg a hatalmas kínálatot!


hunprobalazs