Total olajok kedvező áron hatalmas választékban

A Total jelentős energiaszereplő, olajokat, földgázt és alacsony szén-dioxid-kibocsátású villamos energiát termel és forgalmaz. Több mint 130 országban aktív, és arra törekszik, hogy a legjobb minőségű olajokat kínálja minden fogyasztónak.

Total olajok kedvező áron hatalmas választékban megtekinthetőek és megrendelhetőek az alkatreszek.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma, ha ön is 100%-is megbízható, tökéletes olajat szeretne vásárolni. Weboldalunkon villámgyors kiszállítást vállalunk majd. A TOTAL gépjármű-termékskálája minden jármű számára átfogó kenőanyagot kínál. Kínálatunkban megtalálhatók még a speciálisan kialakított olajok is, amelyek dízelmotorokhoz és olyan idősebb járművekhez használhatók, amelyek nem tolerálják a modern szintetikus olajokat. Quartz 9000, egy szintetikus olaj, amely kiváló motor teljesítményt és védelmet nyújt. Ezenkívül a TOTAL legmagasabb szintű motor-tisztaságát is biztosítja. A Quartz 9000 tartós, meghosszabbítja az olajcsere közötti időközöket. A Quartz 7000, egy szintetikus alapú olaj, amely fokozott vezetési kényelmet, valamint a motor magas szintű tisztaságát és védelmét biztosítja.

Quartz 5000, egy továbbfejlesztett ásványolaj, amely idősebb és újabb járművekben is használható. Quartz 3000, ásványolaj olyan idősebb autókhoz, amelyek nem használnak más olajat a termékcsaládból. Ha megtekintené teljes Total kínálatunkat és a Quartz termékcsaládot, nem kell messzire mennie, keresse fel bátran weboldalunkat  az alkatreszek.hu-t és itt megtalálható lesz majd a teljes készlet az árakkal és a garancia részleteivel együtt. Weboldalunkon megtalálhatja majd a rendelés információit, valamint azt is, hogy mik a kiszállítás részletei. Kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.


hunprobalazs