Tőzegáfonya jótékony hatásai a walurinal.hu-n

A tőzegáfonya egy Észak-Amerikában őshonos törpecserje, aminek gyümölcse sárgás-pirosas színű. Ez a növényfajta elsősorban a savanyú, humuszban gazdag talajt kedveli, és mára már 16 ezer hektárnyi területen termesztik az Egyesült Államokban.

A walurinal.hu weboldalon olvashatóak a tőzegáfonya jótékony hatásai. Itt megtalálhatja a növény termesztésének és betakarításának folyamatát, valamint azt, hogy miben különbözik a vörös áfonyától és az áfonyától. A tőzegáfonya legnagyobb hatása az, hogy savasítja a vizeletet, így elpusztítja a húgyuti fertőzéseket okozó baktériumokat, valamint segít abban, hogy a vizeletürítés rendszeres legyen. A tőzegáfonyát nagyon régóta használják húgyuti betegségek kezelésére. Segít továbbá a vesekő megelőzésében, csökkenti a koleszterinszintet, így az érrendszer védelmét is biztosítja. A tőzegáfonyát felhasználják, szinte minden walurinal készítményhez. A walurinalnal találja a legjobb szirupokat és étrend-kiegészítőket, például a Walurinal Drink, ami tőzegáfonya tartalmú italpor, vagy a Walurinal Max, ami antibiotikummal együtt is szedhető, aminek tablettájában tőzegáfonya kivonat, valamint D-vitamin található.

A Walurinal Medical egy új felfázás elleni gyógyszer, ami megelőzi a húgyuti fertőzések kialakulását tőzegáfonya segítségével. A Walurinal szirup is tőzegáfonya tartalmú, kellemes ízű, és akár gyerekeknek is adható. Ezek a szirupok és tabletták mind-mind a húgyutak egészségéért jöttek létre. Amennyiben további információkat szeretne tudni a tőzegáfonyáról és a walurinal készítményekről, keresse fel a walurinal.hu weboldalt, vagy kérdéseivel írjon e-mailt az info@walmark.hu címre és tárcsázza a +36 1 231 8090 telefonszámot, és mi készségesen állunk rendelkezésére.


hunprobalazs