Trükkök, melyek segítenek feléleszteni a romantikát!

Néha igyatok egy csésze kávét közösen! Talán észrevetted már, hogy ha bár egy légtérben vagytok, vagy a monitorba, vagy egy könyve vagytok elmélyedve, esetleg más tevékenységgel foglaljátok le magatokat, pedig sokat jelent, ha egy kis időre csakis egymásra figyeltek! Néha mozduljatok ki, igyatok meg egy kávét valahol, hiszen már egy fél órás beszélgetés is képes újra érzelmileg feltölteni.

[adsense_id=”1″]

Amikor tudsz, akkor segíts a párodnak! A mindennapi teher időnként még a legstrapabíróbb férfiakat is kimeríti. Ha tehát gyengédségre vágysz, de a párod éppen el van foglalva a maga bajával, akkor zsörtölődés helyett kérdezd meg, van-e bármi, amiben tudsz neki segíteni. Egy kis apróság is sokat jelenthet ilyenkor, nem is beszélve arról, hogy a párod legalább egy nagy öleléssel biztosan meghálálja segítséged.

A szerelmes üzenetek ne maradjanak el! Egy kis papírfecni a kabátzsebben, vagy a párna alatt, amiben csak megköszönöd, hogy van neked, sokkal többet jelent, mint az hinnéd. Egy ilyen apróság egész napra feltölti a párodat, a romantikus hangulat pedig kitarthat egészen estig, hogy aztán meghálálja kedvességedet.

Romantika

Romantika

Lepd meg bátran napközben is! Ha van rá mód, akkor vigyél neki egy kávét vagy egy finom ebédet a munkahelyére, de ne tartsd fel túlságosan. A kellemes meglepetés gyorsan megtöri a napi rutint, ráadásul ad néhány extra boldogságpercet is, amit kizárólag együtt tölthettek el.

Ügyelj rá, hogy legyenek emlékeitek! Keressétek mind a ketten a lehetőségeket, amikor közös emlékeket szerezhettek. Ilyen alkalom lehet egy hétvégi kirándulás, de megfelel az is, ha együtt próbáltok ki egy új kávézót, vagy együtt festitek ki a ház valamely helyiségét, együtt viszitek le a kutyát sétáltatni. Az a lényeg, hogy bármiféle élményt, illetve tapasztalatot együtt szerezzetek meg, ugyanis ez mind megerősíti a kapcsolatotokat, és arra is képes, hogy visszahozza a romantikát egy ellaposodó párkapcsolatba.


hunprobalazs