Tű nélküli mezoterápia

Szeretne azonnali bőrfeszesítő megoldást, mely látványos eredménnyel jár? Ne aggódjon, nem lehetetlen, ráadásul tűvel sem kell szurkálják ehhez.

Tű nélküli mezoterápia az egyik leghatékonyabb megoldás, mely klinikai tisztaságú hatóanyagokat juttat a bőr mélyebb rétegeibe. Ez egy orvos-kozmetikai eljárás, aminek lényege, hogy a készülék kis csatornákat nyit a bőrsejtek falain speciális rádiófrekvenciás hullámok alkalmazásával, ennek köszönhetően a tömény hatóanyagok egyenesen az intercelluláris térbe jutnak, a problémáért felelős sejtekhez. Ez a hatóanyag klinikai tisztaságú, biológiai összetevőkből áll. A kezelés célja a bőr öregedésének késleltetése, ránctalanítása, feszesítése. A kezelés fájdalommentes és azonnali látványos eredményekkel jár. Nem kell tartani semmiféle mellékhatással és mivel nincs fájdalom, valamint a kezelés azonnal hat, nincs gyógyulási idő sem. Milyen területeken és hogyan látható a kezelés hatása?

A szemkörnyéki ráncok csökkennek, sok esetben teljesen eltűnnek, így a bőr feszesebbé és élettel telibbé válik. Az állkapocs menti lógásnak is búcsút mondhat a kezelés után. Mivel kerámia kezelőfejjel történik a kezelés, ezért nem kell tartani a fémallergiától, irritációtól. Maga a kezelés újdonságnak számít a kozmetikai világban, azonban olyan látványosak az eredmények, hogy egyre többen rajonganak érte. A kezelés már az első, apró ráncok megjelenésénél igénybe vehető.  Ugyanakkor minden életkorban sikeresen alkalmazható. A mezoterápia egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell hatóanyag veszteséggel számolni. Az eredmény fiatalos bőr mellékhatások nélkül. Nyerje vissza Ön is fiatalos bőrét és büszkén tagadjon le a korából jó pár évet a tű nélküli mezoterápiának köszönhetően.


hunprobalazs