Tudtad, hogy a Hold állása befolyásolja a napi horoszkópodat?

Attól sokkal több mindennel kell foglalkoznunk egy pontos horoszkóp megállapításánál, mint a folyó és a növekvő Hold az égen.

Napi horoszkóp segíthet abban, hogy mindig a helyes utat járjuk, és elkerüljük az esetleges váratlan eseményeket. Amennyiben Ön is szeretné megtudni, hogy mire számíthat a nap folyamán és melyek azok a jeleket, amit komolyan kell vennünk, akkor kattintson a www.napi-horoszkop.hu weboldalára. A honlapunkon számos érdemes információval várjuk, mint pl. megtudhatja, hogy milyen kihatással lehet a Hold az emberi szervezetre. Többek között a Földhöz legközelebbi égtest a mindennapi eseményeinkre is hatással van. A változó arculatú Hold és a földi életre gyakorolt hatásáról sok tudományos ismeretünk van. Mégis még a 21. században is misztikus erőkkel ruházzuk fel újra és újra. Ugyanúgy, mint a Hold növekedése és fogyatkozása befolyásolja az apály és a dagály váltakozást, így különböző periodusokban a hangulatunkra is kihatással lehet.

Ráadásul még az álmatlanságunkért is felelős lehet. Többszöri kutatások támasztják alá, hogy telihold esetén megsokszorozódik a születendő gyermekek száma. A természettudósók és az asztrológusok szakmai érdeklődéssel figyelik a Hold különböző állásait és annak kihatását az emberi szervezetre és a mindennapjainkra. A Hold sűrűn változtatja a jellegét, hiszen 2-3 havonta jegyet vált és felveszi annak a jegynek a tulajdonságait, amelyikben éppen jár. Ebből kifolyólag következik az, hogy nem elegendő arra figyelnünk, hogy éppen fogyó vagy növekvő Hold van, hanem arra is oda kell figyelnünk, hogy éppen melyik jegyben jár, mint pl. A Bikában vagy a Nyilasban. A Hold folyamatosan vándorol, így sorba véve az összes állati jegyet és ez által aktívízálja őket.


hunprobalazs