Üdülés és kikapcsolódás a családnak az Oxigén Hotelben

Kevés olyan hotel van Magyarországon, ahol az egész család ki tud kapcsolódni és minden korosztály megtalálja a számára legjobb szórakozási formát. Ha üdülni megyünk, és van egy gyermek a családban, akkor mindenképpen olyan szállás után érdemes néznünk, ahol a szülők is ki tudnak kapcsolni egy kicsit, és a gyermek is megfelelő felügyeletet és szórakozási formát tud találni magának.

Az Oxigén Hotel üdülés és kikapcsolódás sajátos formáját kínálja azok részére, akik itt szeretnének a családjukkal megszállni. A családbarát hotelben 100 plusz 1 gyerekbarát szolgáltatás van. A felnőttek számára pedig a wellness és egyéb kikapcsolódási formák biztosítják azt, hogy elfeledkezzenek a hétköznapokról. Így az Oxigén Hotel Family & Spa Noszvaj egy igazán családbarát hotel az országban.

A gyermekek részére több mint száz lehetőség adódik a hotel területén, hogy kikapcsolódjanak és önfeledten tudjanak játszani. Olyan egyedülállóan jó kikapcsolódási formákat találnak a gyermekek maguknak a szabadban, mint a kábelkomp, amely egy kötélpályán mozog egy patak felett, vagy az óriás sakk és az ergonomikusan kialakított játszótér, amely természetes anyagokból készült. Ez csak pár példa arra, hogy igazán alkalmas kalandparkot találnak itt a gyermekek maguknak.

Még a gyermekek játszanak és kalandoznak az izgalmas lehetőségek között, addig a felnőttek az Oxigén Hotel üdülési lehetőségeit tudják kipróbálni. Lehetőségük van a teljes körű wellness szolgáltatások kipróbálására is. A wellnessen kívül vannak a hotel területén meditációs pontok, lehet jógázni, kirándulni és kerékpározni is. Miután mindenki felfrissült és kipihente magát, nagy túrákat lehet szervezni a környéken lévő területekre. A részletes lehetőségekről és kikapcsolódási formákról az oxigenhotel.hu honlapon tud olvasni az, aki szeretne egy igazán jót pihenni és kikapcsolódni a családjával.


hunprobalazs