Unalom ellen aktuális hírműsorok

Időnként mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra. Van, aki aktív programra vágyik, azonban nagyon sokan inkább valami passzív elfoglaltságra vágynak, például izgalmas sorozatok, vagy akár hírműsorok nézésére, amikkel garantáltan nem fognak unatkozni.

Izgalmas sorozatokat érhet el a musor.tv oldalán kalauzolva és további ATV műsorokat erre a linkre kattintva talál. A híradások az ATV kínálatában nem csak érdekesek, de aktuálisak is. Ebben a műsorújságban az ATV hírcsatorna mellett számos más csatorna kínálata is elérhető. A hazai sorozatok kedvelőinek igen csak jó dolga van, hisz a magyar filmipar fellendülőben van, ezáltal sorozatok terén is egyre nagyobb a választék, ráadásul a minőségben sem kell csalódnunk. Az egyre jobb alkotásokat a filmipar is díjazza. A magyar sorozatok rajongóinak most igazán nagyszerű érzése lehet, hisz márciustól visszatért a Mi kis falunk mókás sorozat, így szombatonként nyomon követheti a kis falu lakóinak bohókás életét. Esténként a híradó és a Fókusz megtekintése után sem érdemes elmozdulni a Tv készülék elől, ugyanis a Drága örökösök című sorozatban nyomon követheti Ökörapáti falu lakóinak mindennapjait. Magyarország egyik legnépszerűbb sorozata a Barátok közt már évek óta szögezi a nézőket a televízió elé és nyújt számukra izgalmas szórakozást, valamint kellemes kikapcsolódást.

Természetesen a külföldi sorozatok is nagyszerű időtöltést ígérnek. A simlis és a szende című sorozat, bár nem mai alkotás, azonban kiváló egy kis nosztalgiára, ráadásul a hölgyek és urak számára is nagyszerű szórakozást ígér minden hétköznap délután. Ha nem volt elég az akcióból, akkor folytassa az ukrán akciófilm sorozattal, ugyanis A specialista újra a bűnözök nyomába ered és különleges képességének köszönhetően sorra nyakon csípi a törvényszegőket. A hírek előtt még egy izgalmas sorozat várja, mégpedig az Elif – A szeretet útján. Az izgalmakkal tarkított török sorozatban Elif, egy hat éves kislány életébe pillanthatunk bele, akinek számos megpróbáltatáson kell keresztül mennie.


hunprobalazs