Üvegfal, melyet nem csúnyít sem tok, sem takaróléc!

Napjainkban egyre nagyobb divat lett az üvegfalak alkalmazása, már nem csak az irodák, de az otthonok esetében is. A nagy üvegfelületek esetében eddig viszont szükség volt tokra vagy tartólécre, ami kétség kívül rontotta az esztétikai összhatást. Most viszont megjelentek a piacon az üvegfalak, melyeket nem szakít meg a tok, de az üvegillesztés vagy a sarokmegoldás sem, avagy a fény akadálytalanul áradhat a lakótér felé, a kilátást nem zavarja semmi sem. A modern építészet ezen markáns jegyeinek innovatív képviselője az Actual Loft System fix üvegezésű üvegfal.

[adsense_id=”1″]

A korszerű, rendkívül praktikus és mutatós fix üvegezésű Actual Loft System üvegfal-rendszer egyik legnagyobb különlegessége, hogy bármilyen ablak- és ajtótípussal, legyen szó műanyag-alu, fa-alu ablakokról és ajtókról, gond nélkül kombinálható. Remekül illeszthető a bejárati ajtókhoz oldalvilágítóként, vagy emelő-tolóajtókhoz fix részként is. Az üvegszerkezetről tudni kell, hogy mind a négy oldala látható tok nélkül készül.

Üvegfal

Üvegfal

Az egyedülálló egységes megjelenését tovább segíti az, hogy az üvegtáblák találkozásánál nincs szükség takarólécekre sem. A rendszer kívül, síkban záródóan szerelhető, ami által a homlokzat be- és kiugrások nélküli síkot tud alkotni. Az üvegszerkezet további pozitív tulajdonsága, hogy hőszigetelő képessége rendkívül jó, sőt a hőhídmentesen kialakított tokok nem vezetik a lakótérbe a kinti hideget.

A páratlan Actual Loft üvegfalnál az üveg és a tok egyetlen munkafázisban szerelhető, ami a szerelést nem csak leegyszerűsíti, de azt idő- és költséghatékonnyá is teszi. Mivel a szerelés kívülről történik, így bent nem is lesz felfordulás beépítése miatt. Az Actual által kifejlesztett nagyszerű rendszer a lehető legegyszerűbben biztosítja a későbbiekben esetleg szükségessé váló üvegcserét a felhasználók számára.


hunprobalazs