Uzsonna ötletek a család minden tagjának

Az uzsonna sokszor nem áll másból, mint vajas zsemléből vagy csokis croissantból. Ha pedig a szülő bármiféle változtatást kíván eszközölni gyermeke táplálkozásában, hogy az egészséges étkezés irányába tudja terelni, akkor annak sokszor hiszti és meghagyott uzsonna a vége.

Uzsonna ötletek nem könnyen jutnak az ember eszébe, főleg, ha már úgy érzi minden lehetséges alternatívát kipróbált. A gyerekeket megkérdezve pedig sokszor nem jut előbbre a túlterhelt anyuka, hisz a válasz időnként irreleváns, főleg, ha a gyerek dobostortát vagy fagyit kér uzsonnára. Természetesen ilyenkor sem kell elkeseredni, hisz van megoldás, ami ráadásul még egészséges is!  Ha még nem hallott a csintáról, akkor biztosak vagyunk benne, hogy miután kipróbálta, nem csak hogy a család kedvence lesz, de nagyon hamar ajánlani fogja több ismerősének is. De, először is tisztázzuk mi is ez a csinta? A csinta egy gyümölcs finomság, mely alacsony hőfokon kíméletes eljárással készült és mivel 100 százalékban természetes bio gyümölcsökből készül, ezért nem csak a gyermekek uzsonnás dobozába illik be, de tökéletes része lehet a felnőttek diétájának, sőt akár az esti parti különleges rágcsálni valója is lehet.

A szárított gyümölcs fogyasztására könnyen rá lehet unni, hisz alapvetően az íz mindig ugyanaz. Azonban a csinta egyedülálló módon kilenc különböző ízben kapható, így mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló ízvilágot. A csinta ráadásul egy olyan gyümölcs finomság, mely biztosan hamar eltűnik a tányérról. Ez a gyümölcscsoda nem csak a rohanó hétköznapokban nagyszerű nasi, de egyben tökéletes egészséges alternatíva, melyért a gyermekek rajonganak. A különböző ízekre pedig biztosan nem fog egy hamar ráunni.


hunprobalazs