Válassza a full HD kamerákat, a magas képfelbontást!

Amennyiben a biztonságtechnikai rendszerek terén Önnek is fontos a modernizáció, olyan megoldást keres, mely képes minden elvárásának maximálisan eleget tenni, amely által felügyelete alatta tarthatja a dolgokat, amely által szinte egyszerre lehet több helyen, akkor itt az ideje, hogy megismerje kamera rendszereinket. Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem által olyan korszerű megoldásokat vehet igénybe, melyek nem avulnak el pár hónap, sőt év múlva sem!

[adsense_id=”1″]

A kamerák terén hódítanak a full HD kamerák, melyek igazán könnyedén és kifejezetten rugalmas árszabás mellett elérhetőek az Ön számára is, ha hozzánk fordul. A full HD kamerák, avagy a Grundig Digital Image termékek előnye a 2 megapixeles valós idejű képátvitel koax kábelen. Ez azt jelenti, hogy végre nem a másodpercekkel korábbi képet fogja látni a képernyőn, hanem a jelent. A full HD kamerák által a korszerű IP technológia minden előnyét megtapasztalhatja, csak épp annak hátrányai nélkül. Elfeledheti a hálózati konfigurálást, a sávszélességgel kapcsolatos fennakadásokat, de még a biztonsági kockázatot is.

A full HD kamerák végre nem gyártóspecifikusak, avagy a különböző gyártók eszközei jól kombinálhatóak egymással, a képminőség professzionális, mindig élő képet láthat és rögzíthet, a képtovábbítás pedig veszteség- és tömörítésmentes lesz. Tapasztalt és precíz csapatunk a full HD kamerákat bármikor beszereli az Ön számára, hiszen a már meglévő koax kábeles hálózatnak hála csak a kamerák és rögzítők cseréje szükséges, a kamerát pedig azonnal csatlakoztathatja a számítógéphez.

Itt az ideje, hogy Ön is megismerje és megtapasztalja a full HD kamerák biztosította előnyöket, melyekkel hosszú távon is garantáltan elégedett lesz! Forduljon hozzánk és válassza a legjobb megoldást, a HD technika biztosította előnyöket kedvező feltételek mellett!


hunprobalazs