Válassza a kényelmes utazást, kérje a VIP transzfert!

Amikor a repülőtérre kell utazni, vagy épp onnan haza, akkor nagy valószínűséggel sok a bőrönd, a táska, az egyéb holmi. Nem kell viszont aggódnia, vagy a kellemetlen utazástól, illetve haza jutástól tartania, nem is kell cipekednie, mivel a szegedi Signum Transfer a segítségére siet. Célunk, hogy összekössük Csongrád és Békés megyét a környék nemzetközi repülőtereivel, hogy ügyfeleinknek kényelmes és biztonságos utazást biztosítsunk!

[adsense_id=”1″]

A VIP transzfer szolgáltatásunkat Önnek is érdemes igénybe vennie, ha nem szeretne másokhoz igazodni, amikor felutazik a repülőtérre, amikor nagy út előtt áll. A VIP transzfer által rendkívül kényelmesen és rugalmasan utazhat. Mi ugyanis akkor biztosítjuk a fuvart, amikor Önnek a legjobban megfelel, avagy nincs egy perc felesleges várakozási idő sem. A VIP transzfer ideális választás, ha csak családjával, a barátokkal vagy a kollégákkal szeretne utazni, ha nem szeretné, hogy a reptéri transzfer során mások is utazzanak Önökkel.

Egy családi vagy kiscsoportos utazás során csak annyit kell tennie, hogy jelzi felénk szándékát és a VIP transzfer máris áll rendelkezésére. Természetesen egyéni igényei miatt több megállást, vagy kitérőt is kérhet, az útvonalat Ön határozhatja meg. Amennyiben kirándulni szeretnének, nem csak repülővel, és szükségük van egy tapasztalt és megbízható sofőrre, ha például a csapat egy borvidéket szeretne meglátogatni, és ott kóstolgatni is akar, akkor a VIP transzfertől jobb megoldást nem is találhat!

A VIP transzfer során biztosítjuk a háztól-házig történő személyszállítást, avagy az egyik végállomást megadja, a másik pedig az Ön otthona. Képzett, tapasztalt sofőrjeink, igényes járműparkunk gondoskodik róla, hogy kényelmesen és biztonságosan jusson el a kívánt célállomásra, méghozzá kedvező feltételek mellett. Ne feledje, a Signum Transfer készséggel áll rendelkezésére!


hunprobalazs