Válassza a magas minőséget és a megbízhatóságot – www.banktechsafe.hu

Sajnos magnapság már senkiben sem bízhatunk meg. Legyen szó az otthonunkról vagy az irodánkról fontos, hogy megtegyünk minden óvintézkedést annak érdekében, hogy ne kerüljenek illegális kezekbe az értéktárgyaink, illetve a fontos dokumentumaink.

http://www.banktechsafe.hu/ – páncélszekrény teljes kínálata megtekinthető a weboldalunkra látogatva. Amennyiben Ön is szeretné biztonságba helyezni a kisebb értéktárgyait, vagy az értékpapírjait, akkor a honlapunkon garantáltan megtalálja az igényeinek megfelelő páncélszekrényt. A kínálatunkban csakis magas minőségű és márkás termékeket talál, melyek közül szeretném kiemelni a Wertheim és a Trezortech modelljei, amelyek a MABISZ minősítés rendelkeznek. Ráadásul ez mellett, még számos nemzetközi minősítést is bezsebeltek. A Wertheim kisebb páncélszekrényei tökéletes választásnak bizonyulnak otthoni használatra. Az évek során számon fejlesztésen estek át, és évről évre magas biztonsági szinttel rendelkeznek. A ma megvásárolható modellek sokkal könnyebbek, ám ennek ellenére ellenállóbb anyagból készülnek.

Az innovációk alkalmával mindig figyelembe veszik a vásárlói igényeiket és ehhez mérten alakítják a méreteket, típusokat, külső és belső megjelenést. A Wertheim márka számos modellel rendelkezik, ám otthoni használatra a következő páncélszekrényt ajánljuk. A AM10, illetve AM20-as modellek tökéletes választásnak bizonyul. Ezeket a páncélszekrényeket az E kategóriába soroljuk és akár 8 millió forintra is biztosíthatjuk. Ám abban az esetben, ha riasztóval is felszereljük, akkor ennek a duplájára is növelhetjük a biztosítási összeget. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést nézzen be a www.bantechsafe.hu honlapjára, ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti.


hunprobalazs