Válassza a motoros alumínium redőnyt biztonsága érdekében!

Ha már Ön is gondolt arra, hogy itt lenne az ideje egy jó kis redőnyt beszerezni, akkor készséggel állunk rendelkezésére! Az általunk biztosított alumínium redőny remek választás, ugyanis rendkívül jó hőszigetelésű az alumínium alkatrészek és a hőszigetelő habbal töltött redőny lamellák miatt, valamint az anyag tulajdonságainak köszönhetően jelentősen hosszabb élettartam jellemzi, mint például a műanyagból készült társait.

[adsense_id=”1″]

A nagyszerű alumínium redőny felülete UV lakréteggel van ellátva, ami által nem fakul a színe, küllemét, színét hosszú időn át megtartja. Amennyiben mellettünk dönt bármilyen színt választhat, mivel a redőnyszerkezetek alapszínekben, illetve felár ellenében a RAL színskála színeiben is rendelhetők. Mindemellett az alumínium redőnyöket igény szerint feltolás gátlóval, vagy kulccsal zárható zárólécekkel is ellátjuk a még magasabb betörés elleni védelem érdekében.

Redőny

Redőny

Az redőny működtetése lehet mechanikus, vagy motoros. A motoros redőny kivitel sokkal biztonságosabb, mint a mechanikus, mivel a redőnytengely ebben az esetben fix, csak áramtól vezérelt, tehát akadályozza a kézi behatolást. Érdemes azt is szem előtt tartani, hogy bármilyen redőnyről, árnyékolóról van szó, azt napi szinten használjuk. Márpedig mire otthonunk összes árnyékolóját kézzel fel-, és leengedjük rádöbbenünk, hogy ez időigényes és fárasztó. Pontosan ezért a motoros redőny kényelme és biztonsága érdekében is optimálisabb megoldás, hiszen még távollétében is működésbe léptetheti őket, mintha otthon tartózkodna.

Keresse fel honlapunkat és ismerje meg az általunk biztosított alumínium redőny, illetve motoros redőny kínálatot, mely által igényes termékeket szerezhet be rendkívül kedvező feltételek mellett! Kérjen ajánlatot akár már ma, szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!


hunprobalazs