Válassza a privát idegenvezetést Budapesten!

Végre Magyarországon is elérhető a magyar idegenvezetők túra-webáruháza, így ha idegenvezetőre van szüksége, akkor csak annyit kell tennie, hogy felkeresi honlapunkat, és máris válogathat. Portálunkon hivatásos magyar idegenvezetők gondosan megszervezett városnézései, élményekkel teli túrái, érdekes programjai között válogathat. Ha egy igazán speciális városlátogatást szeretne, akkor írjon a kiválasztott idegenvezetőnek és máris egyeztetheti a részleteket!

[adsense_id=”1″]

A Best Budapest Tour Guides csapata a legjobb választás, ha privát idegenvezetőre van szüksége, mert a külföldön élő rokonok hazalátogatnak és szeretné nekik megmutatni Budapestet. Persze az idegenvezetés akkor is találó választás, ha családját szeretné meglepni egy szokatlan ajándékkal, párjának akar kedveskedni egy romantikus túrával, esetleg vállalata külföldi partnereit akarja színvonalas programokkal szórakoztatni, a kivilágított Budapesten buszos kirándulással.

A Best Budapest Tour Guides egyre növekvő számú magyar idegenvezetőinek túrái közül nem kevesebb, mint tíz nyelven választhat. Hogy döntésével elégedett legyen, az idegenvezető kiválasztásakor egyszerűen megtekintheti fényképüket és bemutatkozásukat, de elolvashatja az ajánlott programokat, sőt még azokat a köszönő sorokat is, amelyeket a korábbi vendégek írtak Magyarországi programjaik után az adott idegenvezetőnek. Bármelyik idegenvezetőnek nyugodtan írhat, tehet fel kérdéseket, vagy kérhet speciális ajánlatot.

Válassza a Best Budapest Tour Guides csapatát, ahol különleges programok és túrák közül választhat! Mi privát túrákat ajánlunk Önnek, avagy senki sem fogja sietteti, ha épp fényképeket készít, minden kérdését azonnal megválaszoljuk, arra figyelünk, ami Önnek érdekes, amivel Ön akar foglalkozni!


hunprobalazs