Válassza a teljes körű szemvizsgálatot, a biztos segítséget!

Az csak természetes, hogy szemeink egészségét a legjobb szakemberekre szeretnénk bízni, hogy nem akarunk kockáztatni, amikor ilyen fontos dologról van szó. Éppen ezért érdemes hozzánk fordulnia, hiszen optikus csapatunk a szemei számára legjobb megoldást biztosítja. Hét fővárosi üzletünk bármelyikét felkeresheti a professzionális szemvizsgálat, illetve a legjobb termékek érdekében, abban biztos lehet, hogy az Optoteam megbízható, szakmailag elhivatott szakembereiben nem fog csalódni.

 [adsense_id=”1″]

Amennyiben mellettünk dönt a teljes körű szemvizsgálat során elismert szemész főorvosok állnak rendelkezésére, illetve tapasztalt optometristák, látszerész és optikus mesterek. Csapatunk minden tagja azon lesz, hogy segítsen Önnek a szembetegségek kiszűrésétől kezdve, a szemvizsgálaton át, egészen a kontaktlencse vizsgálat és szemüveg rendelésig mindenben. Csak fel kell vázolnia, hogy mi a gond, mit szeretne, és máris azon leszünk, hogy ebben a segítségére legyünk, hogy a látása újra tökéletes legyen.

Esetünkben a gondos szemvizsgálat tartalmaz egy teljes körű látásvizsgálatot. A látásvizsgálat magába foglalja a dioptria, görbület, lencsetípus meghatározását is. Kap próba lencsét és természetesen a kontaktlencse betanítása során is végig Ön mellett állunk. Az alapos látásvizsgálat, a kontaktlencse viselésének betanítása és a kontaktlencse kontroll általunk így egyetlen helyen elérhető. Mindezt rendkívül kedvező feltételek mellett kínáljuk. Mivel kizárólag a legújabb optikai fejlesztésekkel várjuk, így nálunk elsőként érheti el a modern megoldásokat a szemvizsgálat során.

Forduljon hozzánk bizalommal, az Optoteam várja Budapesten hét üzletben is! Ne bízza a szemei egészségét a véletlenre, ne bízza a szemvizsgálatot bárkire, válassza a legjobb megoldást, válassza elhivatott csapatunkat és biztosan nem fog csalódni!


hunprobalazs