Válasszon a Green Autókölcsönző kínálatából!

Béreljen gépjárművet egy olyan autókölcsönzőből, ahol csakis jó műszaki állapotú autók, illetve gyors ügyintézés és korrekt feltételek várják az ügyfeleket.

A Green Autókölcsönző kínálatában elérhetőek kisteherautók, kisbuszok, személyautók, emelőhátfalas kisteherautók és teherautók, melyek remek műszaki állapotban vannak, rendezett okmányokkal rendelkeznek, és kedvező áron kibérelhetőek. Válassza kölcsönözhető járműveink közül az emelőhátfalas kisteherautónk egyikét. Egy ilyen jármű jó megoldás áruszállításkor, rekeszek, ládák, fémdobozok, vagy színpadi díszítőelemek emeléséhez. Költözéskor az érzékenyebb bútoroknál, vagy bármilyen nagyobb tárgynál, amit nem lehet szétszerelni, ezzel a járművel megoldható azok emelése és szállítása. Nálunk lehetőség van még személyautók bérlésére is, amik remek szolgálatot tesznek olyan esetben, ha nem rendelkezünk saját autóval, vagy a miénk épp szervizben van. Megjelenésük egyszerű, viszont nagyon praktikusak és rendkívül jól kihasználhatóak. Ezzel elintézhet egy hétköznapi bevásárlást, vagy akár egy rokonlátogatást is.

Kínálatunkból még ajánljuk a hűtőautók kölcsönzését, melyek egy szabadtéri rendezvényen kiválóan jól fognak szolgálni az ételek szállítására. Az állóhűtéses funkciójuknak köszönhetően tárolásra is alkalmasak. Mindegyik járművünk mellé bérelhet sofőrt, ami lehetőséget nyújt ügyfeleink számára, hogy kényelmesebben utazhassanak, vagy olyan járművet tudjanak bérbe venni, amihez nem rendelkeznek megfelelő jogosítvánnyal. Járműveink, áraink és feltételeink megismeréséért, látogassa meg a greenautokolcsonzo.hu oldalt, illetve keressen fel bennünket telefonon a +36 30 229 4100, +36 30 229 4600-as számon, vagy írjon e-mailt az info@greenautokolcsonzo.hu címre.


hunprobalazs