Váratlan és érdekes esküvői menük

Nem kell megterveznie egy váratlan, egyedi menüt az esküvőjére. Végül is sokkal többről szól a nagy nap, mint a töltöttkáposzta és a hűsleves.  De ha szeretné meglepni a vendégeket és a szokásos töltöttkáposzta helyett más fogást keres, akár előételek, főételek vagy desszert terén, most adunk önnek néhány tippet, hogy mivel dobhatja fel az esküvői fogásokat.

Ki mondta, hogy a gofri csak reggelire fogyasztható? Előétel előtt bátran szolgáljon fel aprócska gofri szeleteket tejföllel, kukoricával és korianderrel, vagy ha édesre vágyik, akkor nutellával, lekvárral stb. A homár tekercsek önmagukban szintén váratlanok lehetnek egy esküvőn, de ezek az apró falatok igazán elegánsak lehetnek és nagyon jól mutatnak az előételes tányéron. Ha egyedi főételt keres, akkor állítson fel egy pizza állomást.  Bónuszpontot jelent, ha az összes feltéttel rendelkező pizzát elérhetővé teszi, ráadásul ha van vegetáriánus vendége, akkor meglepheti egy vegetáriánus pizzával. Ha valami könnyű előételt keres, akkor felszolgálhat egy garnélarák-kombinációt túlméretezett kanalakban hogy a vendégek mindent könnyen és azonnal kipróbálhassanak.

A szertartás előtti harapnivalókhoz tökéletes a kicsi pattogatott kukorica „táska” így mindaddig elégedettek lesznek a vendégek, amíg el nem érkezik a szertartás ideje. Adjon hozzá néhány édességet a candy bar-hoz, apró churros darabokkal. Ha karneváli stílusra vágyik akkor szolgáljon fel a vendégeknek fokhagymás sültkrumplit papírkúpokban. Sokkal ünnepibb, mint tányérban. Szeretné szórakoztatni a koszorúslányokat, a gyűrűhordozót vagy éppen az unokatestvéreket? Béreljen fel egy vattacukor készítő gépet, hogy friss vattacukrot tudjon felszolgálni. A felnőtt és a gyerek vendégek is minden bizonnyal élvezni fogják a fogást. Ha egy nyári esküvőt szeretne feldobni valamilyen egészséges étellel, akkor szolgáljon fel dinnye szeleteket egy pálcán.


hunprobalazs