Vásárolj okosan, vásárolj 6 ezer forint alatt!

Nem kell, hogy az ünnepek miatt azonnal görcsbe ránduljon a gyomrod, hiszen nagyon édes és mutatós ajándékokat lehet vásárolni már 6 ezer forint alatt is, melyekkel örömet tudsz szerezni szeretteid számára, melyeknek biztosan meg is fognak örülni. Ne feledd, hogy nem az ár az ami számít, sokkal fontosabb, hogy találó legyen a meglepetés és inkább kisebb és minőségi, mint egy nagy ajándék, ami viszont semmire sem való. Most adunk pár ajándék tippet, avagy pár olcsó, de annál jobb meglepetés ötletet!

[adsense_id=”1″]

A kozmetikai szettektől nem kell rögtön falra mászni, ugyanis nem minden elegáns és jó minőségű kozmetikai felszerelés kerül több tízezer forintba, sőt bizony már ötezer forint alatt is kapsz márkás és mutatós csomagolásba pakolt szetteket. Itt épp úgy szóba jöhetnek a különleges szappanok, aromás tusfürdők, mint a természetesen anyagokból készült szerek, melyek manapság igen divatosak.

Vásároljon okosan

Vásároljon okosan

Talán nem is tudtad, de 6 ezer forint alatt nem nagyon sok jó minőségű parfümre tehetsz szert, de még a legdrágább márkák is készítenek ilyen árkategóriában kiegészítő meglepetéseket. Ennyi pénzért a legtöbbször megvásárolhatod az adott illatmárka testápolóját, annak kézkrémét, tusfürdőjét, vagy éppen a legkisebb kiszerelését a parfümből, sőt akár ezek kombinációját is egy mutatós szettbe pakolva, de az sem kizárt, hogy kapsz a márkához passzoló olyan kiegészítőket, mint a bögre, táska, szappan…

Igazán olcsón tudsz még vásárolni nagyon édes és pihe-puha ajándékokat. Egy ilyen meglepetés lehet többek között egy kisebb köntös, ami 100 százalék pamutból készült vagy egy pizsama, esetleg egy mamusz, vagy éppen egy kesztyű, sál, sapka és még spórolhatnánk a puha cukiságok sokaságát. Télen emellett jól jönnek még a legvastagabb zoknik és a lábszárvédők is, melyeket az ünnepek táján aranyos mintával ellátva is be lehet szerezni, ami így egyúttal kapcsolódik az ünnepekhez is.


hunprobalazs