Vásárolj ősszel is jól viselhető szoknyákat!

A kifejezetten merész és igencsak vagány bőrszoknya az idei szezon nagy újítása. A klasszikus szövetek és a farmernek továbbra is trendinek számítanak, de nagy szerep jutott a bőrnek is, ami az ide divatban az egyik legkedveltebb anyag. A merészebbek viselhetnek olyan szoknyát, ami teljes egészében bőrből készült, de aki kevésbé hivalkodó viseletet szeretne az a hasonlóan divatosnak számító, bőrberakásos változatok mellett is dönthet.

[adsense_id=”1″]

A klasszikus szabású mini szoknya ősszel sem tűnik el. Érdemes bevállalni, illetve hozzászokni, hiszen a következő évben nagy szerep jut majd a rövid ruháknak, és a még rövidebb szoknyáknak. Természetesen a hideg hónapokban egy kicsit óvatosan kell bánni a nagyon mini változatokkal, amelyek amellett, hogy nem éppen kényelmesek, a legkevésbé sem mondhatóak meleg viseletnek. Egy jól megválasztott vastag harisnya és egy zárt cipő társaságában ellenben jól hordhatóak, egyértelműen divatosnak bizonyulnak.

Az A-vonal egy kis újdonságot csempész a mindennapokba. Ami az elmúlt néhány évet illeti, most az A-vonalú szoknyák újragondolt irányzatot képviselnek. Nyáron inkább a mini változatok hódítottak, ezek közül is a derékszabással bírók. Ez alapvetően ez ősszel sem fog változni. A hideg hónapok miatt azonban előtérbe kerülnek a valamivel vastagabb anyagok és a hosszabb fazonok. A klasszikus A-vonalú változatokat tehát hosszabbak, térdig, vagy térd alá érő formában viselhetjük ősszel.

A ceruzaszoknya örökzöldnek bizonyul. Először is kiváló alkalmi viselet lehet a térdig, vagy kicsit térd fölé érő hossza miatt, emellett hihetetlenül elegáns tud lenni egy derékszabással és egy csinos inggel. Persze nem csak térdig érő szabásvonalat viselhetjük idén ősszel, a rövidebb ceruzaszoknyák is divatosak. Nyáron igen nagy slágernek bizonyult a derékszabású ceruzaszoknya a hasfalat láttatni engedő felsővel. Ősszel ennek a kifinomultabb formáját választhatjuk.


hunprobalazs