Vásároljon levendula palántát a pannonhalmilevendula.hu weboldalról

A gyógynövények és a gyógynövénykivonatok használata és alkalmazása mindenki számára ajánlott, hiszen rengeteg betegségre gyógyírt jelentenek. Számos olyan gyógynövény van, amit mi magunk is termeszthetünk otthon, mint például a levendula.

Levendula palánta vásárolható meg a pannonhalmilevendula.hu weboldalról. A levendulának több mint húsz fajtája ismert, melyek közül azonban csak három értékes a természetgyógyászat szempontjából. Ezek közül a két legismertebb az angol és a francia levendula. A pannonhalmi kertészetből telepítésre kész, saját nevelésű levendulatöveket lehet megvásárolni, amelyek a későbbiekben a legkülönbözőbb felhasználási lehetőségekre alkalmasak. Kis- és nagy tételben egyaránt árusítják a növényeket, akár többezres tételben is. Az itt dolgozó csapatnak több évtizedes tapasztalata van a termesztésben és a vásárlóknak szaktanácsadást is nyújtanak. Az itt megvásárolható palánták a következők: angol ás francia szabad gyökerű levendula, valamint az angol és francia konténerezett levendula.

A levendula a meleg, napos, védett helyen érzi jól magát, ahol a tövek 15-20 évig is elélhetnek. Jól tűri a szárazságot is, igaz hogy nagy melegben igényli az öntözést, de nem kíván különösebb gondozást. A levendula sziklakertbe, gyógynövénykertbe, vagy alacsony sövényként is ültethető. Távol tartja a hangyákat, a levéltetveket és így a közelben lévő növények nem tetvesednek, emiatt is szokták rózsák közé ültetni. Látogasson el Ön is a pannonhalmilevendula.hu weboldalra és vásároljon szakértő termesztőktől levendula palántákat. Ha bármilyen kérdése van a termesztéssel, vásárlással kapcsolatosan, akkor hívja a 06-20/595-777-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@pannonhalmilevendula.hu email címre.


hunprobalazs