Vásároljon Ön is tonert az onlinetoner.hu webáruházból!

Nem könnyű megtalálni az ideális tonert, amivel teljes mértékben elégedett ár-érték szempontból. Ugyanakkor az sem egyszerű, sőt talán nehezebb, hogy megtalálja azt a webáruházat, ahonnan nyugodt szívvel tud tonert rendelni.

Toner – Manapság a legtöbb háztartásban található nyomtató, így sokan vásárolnak tonert. Alapvetően két típust szokás megkülönböztetni tonerek kapcsán. Az eredeti és az utángyártott tonereket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy mindenki elkötelezi magát valamelyik toner típus mellett. Az eredeti tonerek jelölése OEM, ami egy mozaikszó, az angol Original Equipment Manufacturers név rövidítése. Ezeket a termékek a nyomtató, fax vagy multifunkciós készülék gyártója készíti, egy szóval a legtöbb esetben kifogástalan minőségről van szó. Nagy hátrányuk, hogy meglehetősen borsos áruk van, ezért aki nagy mennyiségben nyomtat, annak komoly összegekbe kerülhet a beszerzése. Utángyártott tonerek nem a nyomtató gyártója által készül el, azonban a készülékhez használhatók. Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az utángyártott termékek, ami annak köszönhető elsősorban, hogy jóval olcsóbbak, mint az eredeti tonerek.

Mindkét típus esetében érdemes észben tartani, hogy tárolásánál, hogy ne az élükön tárolja, ne forgassa vagy fordítsa fejre, mivel így a toner egyik részébe tömörülhet a festékpor. A nyomtatóba helyezés előtt ajánlott a tonert felrázni. Ezt mindenképp a biztosító szalag kivétele előtt tegye meg. A felrázásnak nem egy intenzív mozdulatnak kell lennie, bőven elég egy kisebb rázás is. A helyes tárolásnak és a rendeltetésszerű használatnak köszönhetően a toner élettartama, akár egy évre is meghosszabbítható. Bővebb információkért és kiváló tonerekért látogasson el az onlinetoner.hu webáruházba!


hunprobalazs