Vidámságot hozó bohóc szülinapra

Ha ön is meglepné gyermekeit egy bohóccal születésnapjuk alkalmából, akkor ne hagyja ki ezt a soha vissza nem térő alkalmat és válasszon minket!

Bohóc szülinapra elérhető a musor-iroda.hu weboldalon ezért nézzen be hozzánk bátran és hívjon bohócot gyermeke születésnapjára, aki ezért garantáltan hálás lesz egy életen át, hiszen a bohócok felejthetetlen élményekkel gazdagítanak mindenkit. Ha az idei születésnapra hozzánk fordul és a mi bohócainkat hívja, akkor mi egy tökéletes hangulatmestert küldünk majd önhöz aki szívesen zsonglőrködik, lufit hajtogat, és igény szerint bűvészkedni is fog, emellett pedig játszhatnak is vele, így a gyerekek biztosan imádni fogják. Önnek is elege van a megbízhatatlan  és olcsó bohócokból akikre mindig várni kell és nem tudják kézben tartani a helyzetet? Ha igen, akkor érdemes hozzánk fordulni hiszen bohócaink  profik és értik a dolgukat, ráadásul sosem késnek.

Sajnos napjainkban vannak olyan bohócok, akik nem bohóchoz illő öltözékben érkeznek, ezzel rossz hírnevet csinálnak a bohóc szakmának, viszont a mi bohócaink csakis gyerekbarát jelmezben és bohócokhoz illő sminkben érkeznek meg önhöz. Ha esetleg kérdések szeretne merülnének fel a bohócokkal és a bohócok szolgáltatásaival vagy az árakkal kapcsolatban, akkor felteheti nekünk kérdéseit, csak vegye fel a kapcsolatot odaadó ügyfélszolgálatunkkal a 70 255 1999 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt bátran a repertoar@musor-iroda.hu e-mail címen és kollégáink egyetlen kérdést sem hagynak majd válasz nélkül. Amennyiben a továbbiakban is szívesen olvasna a bohócokról vagy más szolgáltatásainkról és az cégünkről tudna meg többet, nem kell mást tennie mint fellátogatni a musor-iroda.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd az árakról is és árajánlatot is kérhet majd.


hunprobalazs