Wc duguláselhárítás pumpával

Szinte minden háztartásban megtalálható, de senki sem szereti használni. Ha a wc pumpát kezünkbe kell venni, nagy a baj, hiszen dugulással állunk szemben. A probléma megoldásához önmagában a pumpa nem elég, azt használni is tudni kell.

[adsense_id=”1″]

A duguláselhárítás V. kerület területén dolgozó szakemberei szerint a pumpa segítségével a legtöbb dugulás otthon is felszámolható lenne, ám sokan rosszul használják ezt az egyébként nagyon praktikus eszközt. Már vásárláskor érdemes odafigyelni, hogy milyen típust választunk. A vízvezeték szerelők szerint igazán hatékony az a fajta pumpa, amelyik egy kis karimával is rendelkezik a gumiharang szélén. Ez fokozottabb tapadást tesz lehetővé, azaz a wc dugulásának megszüntetéséhez szükséges vákuumot jobban képes létrehozni.

A pumpát a duguláselhárítás V. kerület valamennyi részén elérhető szakemberei is rendszeresen használják munkájuk során, úgy, hogy a gumiharangot legalább félig ellepi a víz. Kellő vákuum ugyanis csak így képződhet. Ha nincs kéznél vagy nem boldogulna a wc-pumpával, a duguláselhárítás V. kerület összes utcájában gyors kiszállással és fixen alacsony árakkal igénybe vehető.


hunprobalazs