Wellness hotel és pihenés római módra

A wellness szolgáltatások mind a kikapcsolódást, a pihenést és a feltöltődést szolgálják. Ide sorolhatóak a különböző wellness medencék, szaunák, masszázsok, ám kifejezetten az idősebb korosztály számára kevés programot kínálnak a hotelek. Ezt a hiányosságot ismerte fel a négycsillagos ráckevei Kék Duna Wellness Hotel, és szállodáját nyugdíjas barát üdülőközponttá varázsolta.

A nyugdíjas hotel a pihenésre vágyóknak tökéletes helyszínül szolgál Ráckevén. A hotel személyzete elsődleges célul tűzte ki, hogy az idősebb vendégek tökéletes figyelmet és kiszolgálást kapjanak. A nyugdíjasok szórakoztatására különböző programokat, eseményeket és rendezvényeket találtak ki, melyeken az idősek is szívesen részt vesznek. Ezek mellett pedig a nyugdíjasok és az örökifjak az igényeiknek tökéletesen megfelelő kikapcsolódási lehetőségeket találnak a szállodában.

Az antik római wellness birodalom magával ragadó, így a nyugdíjas hotel a pihenésre vágyóknak különleges kikapcsolódást tud nyújtani. Érdemes befizetni egy antik római wellness hétvégére a ráckevei hotelbe, mert csodálatos módon belecsöppenhetünk egy korhű római fürdőbe, és kényeztethetjük magunkat. Minden római wellness hétvégén feldíszítik a fürdőt a korabeli fürdők hasonlatosságára, és mindenhol hosszú fehér szöveteket lógatnak fel. Az összkép kedvéért a felszolgálók, sőt a vendégek is római kori öltözetbe bújnak. Az uralkodói hangulatú étkezést a svédasztalos vacsoralakoma idézi.

Ha Ön is szereti a történelmet, és szívesen részt venne egy korhű római rendezvényen egy csodálatos wellness hétvége keretén belül, akkor foglaljon szállást a wellnesshotel.hu oldalon. A honlapon minden program, rendezvény és wellness csomag megtekinthető, valamint a leírásoknak és képeknek köszönhetően a hotel is megismerhető.


hunprobalazs