www.netkazan.hu – Megbízható Immergas szobatermosztát

Nehéz az Immergas szobatermosztátoknál magasabb minőségű eszközt találni, hiszen a termosztát profi, könnyen kezelhető ráadásul hosszú élettartamú is, és minden Immergas kazánhoz használható. Az olasz márka több mint 5 éves tapasztalattal rendelkezik már termosztátok terén.

Az www.netkazan.hu – Immergas szobatermosztát kapható nagyon jó áron csakis weboldalunkon villámgyors kiszállítással és teljeskörű garanciával ezért érdemes benézni hozzánk ha önnek is prémium minőségű szobatermosztátra lenne szüksége. Az Immergas szobatermosztátnak három üzemmódja van. A téli üzemmódban a CRONO 7 automatikusan vagy manuálisan működhet. A kijelzőn megjelenik a nap és az aktuális idő, a szobahőmérséklet, a központi fűtés időzítő programozása, valamint a relatív szimbólumok. Két fő működési mód választható a szoba központi fűtésére: automatikus vagy kézi, plusz egy kényszerített automatikus időzített program. A kézi módban a szobahőmérséklet állandó, a felhasználó által minden alkalommal beállított érték a követelményeknek megfelelően. Automatikus módban a szobahőmérséklet szabályozott két szinten (kényelem és gazdaságosság) a nap folyamán.

A kényszerített automata módban (villogó) a szobahőmérséklet az automatikus működés tekintetében rövid időn belül módosul, amíg a komfort és az automatikus program energiatakarékos üzemmódja be nem kapcsol. Amennyiben bővebb leírást szeretne olvasni az Immergas szobatermosztátokról és azok működéséről nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat és itt a teljes leírást is megtekintheti az árakkal együtt és megtalálhatja a fizetési módokat is többek között. Kérdéseivel forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz és itt minden kérdésére választ kap ami termékeinkkel, árainkkal vagy éppen a kiszállítással kapcsolatos.


hunprobalazs