Zafír barátcserje kapszula vitex kivonatból

A barátcserje rengeteg jótékony hatású anyagot tartalmaz, például flavonoidokat, terpenoidokat, izomereket, illóolajokat, alkaloidokat és iridoid gliozidokat is. A barátcserjével növelheti szervezetében a progeszteron szintet és akár meg is előzheti a klimax kellemetlen tüneteit, hiszen az illatos barátcserje beállítja a testben levő női hormonok egyensúlyát.

Zafír barátcserje kapszula vitex kivonatból kapható rendkívül kedvező áron a baratcserje.com weboldalon. A barátcserjének köztudottan termékenység fokozó tulajdonsága van, hiszen laboratóriumi vizsgálatok által kimutatták, a barátcserje kapcsolatban áll az ösztrogén-receptorokkal. A barátcserje inkább Dél-Európában őshonos, levelei illatosak és szőrösek, virága halványlila színű és annak is van egy jellegzetes illata. A barátcserjét nemcsak a modern gyógyászatban használják, hatása elismert volt már az ókorban is. A zafír barátcserje jótékony hatással lehet a női menstruációs ciklusra is, tehát ha szabálytalan a ciklus, akkor helyreállítja azt, vagy a menopauza tüneteit is megszüntetheti.

Bővebben a barátcserjéről weboldalunkon, a baratcserje.com-on olvashat. Ha tőlünk rendel barátcserjét, akkor a házhozszállítás díját 10.000 Ft feletti vásárlás esetén teljesen elengedjük önnek. További információkért érdeklődhet telefonszámunkon, a 0036 70 7733 059-en. A barátcserje tehát kiváló gyógymód nőknek, és az nemcsak a termékenységet fokozza, de akár antidepresszánsként is működhet, és a hormonháztartást is könnyen helyrerakja. A pre-menstruációs szindróma tüneteinek enyhítésére is megfelelő lehet, és különösen hatékony lehet a szülés utáni első tíz napban szedve. Havonta 120 kg barátcserjét szállítunk házhoz megrendelőinknek, tehát próbálja ki ön is!


hunprobalazs