Zavaró vizeletcseppek itt a megoldás

Bizonyára Ön is elgondolkodott már azon, hogy a nőknek az életben mennyi olyan egészségügyi akadályt kell leküzdeniük, melyek a mindennapjaikban is hátráltathatják. Ilyen probléma lehet a vizeletcsepegés is, amely több oknál fogva is előállhat.

A nők hüvelye az évek során nagyban megváltozhat, melyen szerepet játszhat szülés vagy csak a kor előre haladta. A vizeletcsepegés egy nagyon zavaró probléma lehet a mindennapokban, amely az mellett, hogy kellemetlen még más betegségek kialakulását is megnövelheti. Szerencsére ma már erre is kínálnak megoldást az orvosok, méghozzá olyat amely gyors és fájdalommentes, így minden nő számára igazán jó választás lehet. A vizeletcsepegés vagy más néven stresszinkontinencia egy olyan probléma, amely leggyakrabban szülés után jelentkezik. Ugyanis a terhesség és a szülés alatt a gátizmok és a kismedencei kötőszövetek rendkívüli mértékben megnyúlnak. Sajnos ezek pedig később sem húzódnak vissza, vagyis nem nyerik vissza a teljes rugalmasságukat. Ennek következtében a megnyúlt, meggyengült szövetek pedig nem tudják kellően megtartani a húgyhólyagot, ennek következtében pedig a záróizom se tudja ellátni a feladatát.

Majd ebből következhet a vizeletcsepegés, amely jelentkezhet nevetésre, köhögésre, tüsszentésre vagy akár sportolás közben is. Az mellett, hogy igen kellemetlen probléma még más betegségek kialakulását is megnövelheti, így célszerű minél előbb kezeltetni a problémát. Az intimlézeres beavatkozás egy olyan eljárás, amely teljesen fájdalommentes, ráadásul elmondható róla, hogy teljes gyógyulás, vagy akár életminőség javulás érhető el általa. A kezelésről tudni kell, hogy nincsen különösebb mellékhatása és hosszas lábadozásra sem kell számítani.


hunprobalazs