Zsírbontó injekció – Búcsúzzon el Ön is a súlyfeleslegtől!

Vannak bizonyos területek, ahonnan egész egyszerűen nem akar lemenni a zsír, hiába a mozgás és az egészséges életmód. Sokat elkeseredve takargatják ezeket a területeket, holott van megoldás, aminek köszönhetően a legmakacsabb zsírpárnának is búcsút inthet!

Zsírbontó injekció által végleg elbúcsúzhat a makacs zsírpárnáktól! Mivel injekcióról van szó, sokan attól tartanak, hogy egy rettentően fájdalmas eljárásról van, szó, ez azonban nem igaz, mivel az eljárás során jóval kisebb és vékonyabb tűt használnak, mint egy normál injekciós tű. A zsírbontó injekciós kezelés lényege igazán egyszerű, beadják az injekciót a problémás területre, az pedig hat a zsírszövetekre, amik a nyirokkeringésen át vizelet és széklet formájában távoznak. Minden kezelést megelőz egy állapotfelmérés és egy személyes konzultáció. Ekkor közelebbről is megismerkedik a kezeléssel és minden felmerülő kérdésére választ kaphat. Ekkor részletesen átbeszélik, hogy hány kezelésre lesz szükség, valamint milyen eredmény várható a kezelés végén.

Az injekciót fekvő helyzetben adják be a páciensnek, bőrfertőtlenítést követően. Az injekciót kis adagokban több ponton kapja meg a páciens. Ahogy már fentebb is említettük, ezektől a szúrásoktól egyáltalán nem kell tartani. Egy-egy kezelés átlagosan harminc-negyven percig tart. A kezelés időtartama a területek számától is függ. A kezelés végén kézi masszírozás alkalmazásával eloszlatják az adott területen a hatóanyagot. Ez a fajta kezelés alapvetően a zsírleszívást teszi feleslegessé. Azért is népszerű, mert a kezelés egyáltalán nem akadályozza az embert a mindennapi tevékenységek és munkája elvégzésében. Bővebb információkat a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalon talál!


hunprobalazs