2015 – a Kecske éve

A kínai horoszkópnak az, az alapja, hogy Buddha miután megvilágosodott, elhívta az állatokat mind, de csak 12 állat jött el, ez a tizenkét állat felel meg a tizenkét jegynek az asztrológiában.

A 2015-ös év a Kecskéé. Akik Kecske jegyűek, örülhetnek ennek. 2015. február 19-én kezdődött a Kecske éve. Mi jellemző a Kecskére? A Kecske a jelenben éli az életét. Annak örül, amije van, és megelégszik azzal; nem foglalkozik azzal, amije nincs. Szereti a társaságot és barátságos. Nem szereti a bezártságot, a szabadságot kedveli, önálló alkat. Szereti az újat, az új impulzusokat, új élményeket, új ingereket, új barátokat, új célokat. A kíváncsisága azonban bajt okozhat. A szerelem csodás élmény a Kecske számára, partnere pedig örülhet, mert úgy érezheti, hogy ő a nagy Ő. A Kecske jegy szülötte sikeres vagy szerencsés ebben az évben. Ez az ő éve, minden vágya teljesülhet. Ez csak akkor lesz így, ha vannak tervei, és odafigyel a jelekre is.

A Kecske éve minden jegynek mást és mást jelent, de mindegyik típusnak új dolgokat hoz. Lehet ez a nyugalom, vagy a szerelem éve, anyagi fellendülés ideje, a Kecske pozitív változásokat hoz minden asztrológiai jegy szülöttének. Ez az év a fellendülés ideje, amikor minden összejöhet, és pozitív irányba változnak a dolgok. Ez az év, ez az időszak a kivirágzás időszaka, amikor régóta dédelgetett tervei megvalósulhatnak, akármelyik jegy szülötte is legyen, a Kecske pozitív változásokat hoz. Új szerelem, új munkahely, melyik jegynek, melyik, de lényeg, hogy az új hullám jegyében telik ez az év. Csupa új dolog, anyagilag gyarapodás, vagy szerelem, reményteli a 2015-ös év, és akik bátrak, szerencsések is lesznek, mert ez az év a vállalkozások ideje, amikor megéri vállalkoznia, mert ez a Kecske éve, ami bíztató az új dolgokat illetően.