3d ágynemű kutyás mintával és 3d cicás ágynemű?

A 3D ágyneműk nagyon népszerűek a gyerekek és a felnőttek körében is. Meseszép minták, színek, szinte élethű megjelenés kerít hatalmába velük a hálószobában.

A 3D ágynemű garnitúra nem véletlen ilyen népszerű ágynemű. Minden évszak, minden ünnep, minden alkalom teremt rá indokot, hogy felhúzzunk az ágyneműinkre, paplanjainkra és párnáinkra egy szép, színes, kedves hangulatú pamut 3D ágynemű 7 részes, 6 részes, vagy 3 részes változatot.

A 3d ágyneműk felhozatalában mindenki talál magának egy nagyon kedves mintát, ami a hálószobájában szépen mutathat. A 3d ágynemű kutyás mintával szinte mindenkinél mosolyt csal az arcokra. Ajándékba is tökéletes ötlet, ha nem tudjuk mit is vegyünk már megint szeretteinknek. Ágyneműhuzatot nem gyakran kapunk ajándékba, pedig nagy örömet jelenthet ez a szívből jövő, gondoskodó ajándék. Szóval gyerekeknek, vagy kutya imádó felnőtteknek is jó szívvel ajánlhatom, hogy ajándékozz a legközelebbi ünnepségen egy minőségi 3d ágyneműhuzat garnitúrát.

3D ágynemű
3D ágynemű

3d cicás ágynemű?

Ez a verzió nagyobb eséllyel a gyerekek, kislányok és a nők örömforrása lesz. Édes, cuki kis kölyök cicák, vagy egy nagy szürke macska, vagy fekete macska is jól mutatnak az ágyon. Az élethű minta rabul ejt, ha rajongsz a macskákért. Egy 3d cicás ágynemű biztosan a kedvenced lesz. Szerencsére nagy választék kapható belőlük 3 részes, 7 részes és 6 részes, nagy paplanhuzatos garnitúrákban is.

Az állatos ágyneműhuzatok roppant kedves hangulatot visznek a hálószobába. Ha épp rossz passzban vagy mostanában, segítségül hívhatod. Ha belépsz a hálóba és rád mosolyog a kedvenc kutyusod, németjuhász, vizsla, mopsz, border collie, golden retriever, stb. azonnal jó kedvre derít.

A 3d farkas ágynemű is méltán népszerű, de már komolyabb, mint a kutyás és a cicás ágyneműk. Fiúk kedvence is, akik szeretik az önbizalmukat erősíteni, az őket körül vevő dolgokkal is. A 3d farkas ágynemű élethű mintájával elvarázsol és büszkévé tesz.

A bájos 3d virágmintás ágyneműhuzatok pedig az anyukák, a hölgyek elbűvölője.

A minta azonban semmit sem ér, ha rossz minőségű ágyneműt választunk. Egy valóban minőségi 3d ágyneműhuzat anyaga vagy 100% pamut, vagy kevert szálas: 80% pamut és 20% poliészter. Vastag, mégis bőrbarát és kellemesen szellőzik. Mosáskor pedig színtartó, gyorsan száradó és strapabíró, tehát hosszú évekig takarózhatsz kedvenc 3d ágynemű garnitúráddal.

Vesd bele magad a 3d ágyneműk világába és szerezz be magadnak egy prémium garnitúrát!