A Chrome biztonságos módjának engedélyezése

Noha a Chrome első látásra egyszerű, a böngészés közben a háttérben sok dolog zajlik. Tudja meg, hogyan engedélyezheti a Chrome biztonságos módját, ha a dolgok nem mennek zavartalanul.

A Google Chrome biztonságos módja lehetővé teszi a böngésző használatát anélkül, hogy a háttérben bármilyen kiterjesztés lenne. Így a böngésző gyorsabban és simábban működik. Használhatja a biztonságos módot, ha: a kiterjesztések összeomlanak, és a böngésző nem működik megfelelően. Különösen akkor fordulhat ez elő, ha sok kiegészítő és bővítmény fut, vagy ha Ön lassabb eszközt használ, és a Chrome-ra kevesebb erőforrás felhasználása szükséges. Ha biztonságos módban szeretné futtatni a Chrome-ot, inkognitómódban kell megnyitnia. Ez automatikusan letiltja az összes bővítményt. Ehhez kattintson a felső menü Fájl menüjére, és válassza ki az Új inkognitóablak lehetőséget.

Alternatív megoldásként kattintson a jobb felső sarokban található három pontra, és ugyanazt a lehetőséget választhatja ki. Használhatja a Shift + Cmd + n (Mac esetén) vagy a Ctrl + Shift + n (Windows esetén) billentyűparancsokat is. Bizonyos kiegészítők engedélyezéséhez inkognitómódban: kattintson a jobb felső sarokban található három pontra, és válassza a További eszközök -> Bővítmények lehetőséget. A kapcsolóra kattintva engedélyezheti és letilthatja őket. Az inkognitómód bekapcsolása iOS rendszeren: nyomja meg bátran a jobb alsó sarokban található három pontot, és koppintson az Új inkognitólap fülre. Az inkognitómód bekapcsolása Androidon: Koppintson a jobb felső sarokban található három pontra, és válassza az Új inkognitólap fület. Ezekkel a lépésekkel mindig biztonságosan böngészhet anélkül, hogy bármilyen bővítmény futna a háttérben, ami lelassíthatná a munkát.